Prachtige puzzel te koop bij de Supportersvereniging USV.

Zoals in een eerder artikel op de USV-site al te lezen was heeft de Supportersvereniging USV zaterdag 13 juni jl. een aanvang gemaakt met de uitreiking van een prachtige puzzel aan de jeugdleden tot en met JO12.

We hebben inmiddels begrepen dat er door USV’ers, die niet behoren tot de categorie tot en met JO12, belangstelling getoond is voor deze puzzel. Er zijn nog een aantal exemplaren van deze prachtige puzzel beschikbaar en de Supportersvereniging USV heeft dan ook besloten deze te koop aan te bieden. De prijs bedraagt € 15,- per stuk.

Hebt u belangstelling? Stuur dan een mailtje naar Supportersverenigingusv@outlook.com. U krijgt vervolgens een factuur retourgezonden met daarbij bovendien informatie wanneer de puzzel zal worden bezorgd/kan worden opgehaald bij sportpark Hulsterlanden.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!