Jeugd USV ontvangt Corona-geschenk van Supportersvereniging USV.

De vorige maand werd een groep van zestig ‘oudere’ leden van de Supportersvereniging USV verrast met een cake met de opdruk “Wij denken aan jullie in deze lastige tijd”. Dit als signaal dat deze groep in deze lastige Corona-tijd zeer zeker niet vergeten wordt.

Afgelopen zaterdag was het de beurt aan de jeugd. Want hoewel er inmiddels enige versoepeling is opgetreden ervaren ook zij deze bizarre Corona-situatie uiteraard als zeer lastig. De Supportersvereniging USV wil daarom ook deze groep een hart onder de riem steken. Afgelopen zaterdag werd de daad bij het woord gevoegd en werden de eerste exemplaren van een prachtige puzzel aan de USV-jeugd uitgereikt. Alle overige jeugdleden tot en met JO12 zullen de puzzel binnenkort door de Supportersvereniging USV thuis bezorgd krijgen.

De totstandkoming van deze puzzel heeft veel inspanning vereist, maar het resultaat - de puzzelplaat toont een prachtige foto van sportpark Hulsterlanden - is verbluffend mooi. De Supportersvereniging USV spreekt daarbij haar dank uit richting Jordy Wink, die behulpzaam is geweest bij de realisatie van dit prachtige product.

       Voorzitter van de Supportersvereniging USV, Rudger-Jan Vogelzang, reikt de eerste exemplaren uit aan de jonge

USV’ers, Bram (links) en Pim Sterken.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!