Vertrouwde geluiden vanaf ons sportpark.

Als ik aan kom fietsen hoor ik het. Dat wat ik en met mij vast vele anderen maanden heb moeten missen: “de vertrouwde zaterdag voetbaldag geluiden”. Vrolijke kinderstemmen, enthousiaste trainers en coaches en het ploffende geluid van een bal. Bijna lijkt het weer een normale zaterdag zoals we er vele kenden voordat het Corona virus ons land in zijn greep kreeg. Bijna……. , want er staan geen ouders langs de lijn die hun kinderen enthousiast staan aan te moedigen, de kantine is leeg en er lopen geen bezoekende teams op ons mooie sportpark. Toch voelt het even als vanouds en stemt het hoopvol voor de toekomst. De meiden onder de 15 en 17 speelden als afsluiting van het seizoen een oefenpartij. Ook werd er door jongste jeugd: de JO-7, 8 en de kabouters getraind. Deze groep kreeg van de supportersvereniging een prachtige jubileumpuzzel waarmee ze zich deze zomervakantie prima kunnen vermaken.

Vandaag was het tevens ook de laatste dag dat er voetbalactiviteit was bij USV. De velden zijn vanaf 13 juni t/m 17 augustus gesloten. Dit voelt dit jaar toch anders dan andere jaren want we waren immers net weer begonnen.

Toch is dit niet de laatste activiteit bij USV. Normaal gesproken bedanken wij onze trouwe vrijwilligers altijd met een gezellige avond. Ook deze avond kon niet doorgaan, maar dit betekent natuurlijk niet dat wij onze vrijwilligers vergeten. Zij zijn immers het kloppend hart van onze mooie club. Vanaf 1 juli mag de kantine en het terras weer onder de coronavoorwaarden open. Eén dezer dagen zullen onze trouwe vrijwilligers een mail of brief ontvangen met hierin een uitnodiging om een bedankje te komen ophalen. Houd uw brievenbus of postvak in de gaten!

Rest mij u een prachtige maar vooral gezonde zomer te wensen!

Sportieve groet namens het bestuur,

Daniëlle Vlierman

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!