Wanneer weten we wat, seizoen 20/21?

De concept klasse-indelingen voor het seizoen 2020/2021 van het standaardvoetbal (USV 1) zijn vorige week door de KNVB gepubliceerd. Niet meer of minder dan een overzicht van het niveau waarop clubs komend seizoen acteren. Plus vermelding van het district waaronder ze vallen. Dit zegt allemaal nog niets over de definitieve indeling. Afgelopen seizoenen werd USV als ‘Oostclub’ uitgeleend aan een competitie die valt onder district Noord. Gezien de reisafstanden heeft USV ook voor komend seizoen deze voorkeur uitgesproken. Zelfs de gepubliceerde concept-indeling is nog niet definitief. De inschrijvingen sluiten pas op 17 juni. Dus kunnen er nog steeds wijzigingen volgen door fusies, terugtrekking en/of switchen van speeldag.

Houd deze data in de gaten

Vrijdag 10 juli: Publicatie indeling competitie USV 1

Vrijdag 24 juli: Publicatie indeling beker USV 1

Vrijdag 7 augustus: Publicatie indeling beker overige teams USV

Vrijdag 21 augustus: Publicatie indeling competitie overige teams USV

Vanaf 1 september weer wedstrijden

Op basis van de huidige corona-beperkingen kunnen vanaf 1 september officiële wedstrijden worden gespeeld. Daarom verwacht de KNVB dat in het weekend van 19/20 september de start van de competities voor alle teams van USV volgens plan zal verlopen. Voor de start van de competitie in combinatie met de protocollen voor de 1,5 meter afstand, is de KNVB in overleg met zowel de belangenverenigingen in het amateurvoetbal als met NOC*NSF.

Bekervoetbal nog even afwachten

Het bekervoetbal zou starten in het weekend van 29 en 30 augustus. Daarom maakt de KNVB hiervoor nog een voorbehoud. Dat heeft natuurlijk te maken met wel/niet verdere versoepelingen van de corona-maatregelen.  

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!