USV retro-shirt eind maart in productie

Lang niet alle supporters konden destijds de stijlbreuk met de traditionele blauwwitte verticale streep waarderen. Maar het op de 90e verjaardag van USV onthulde retro-shirt lijkt een collectors-item te worden. De bestellijst voor de eerste druk was in een mum van tijd vol. USV 1 speelde eind jaren ’80 in dit shirt met aan de voorzijde de vermelding van hoofdsponsor ‘Union’. Leverancier Robey Sportswear toonde zich verrast dat USV nog beschikt over een exemplaar van dit shirt. Waarna het idee ontstond om ter gelegenheid van ‘USV 90 jaar’ dit shirt opnieuw te ontwerpen. Inclusief subtiele jubileumdetails. De tweede druk wordt intussen opgestart. Het shirt kost € 34,90 en wordt geleverd vanaf maatje 128 tot en met XXXXL. Interesse? Kom even passen in het clubgebouw. Of stuur een mailtje naar info@unionsv.nl.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!