Loon naar werken voor USV in Loon.

 

Op de landelijke "coming out day " haalde USV de drie punten bij LEO uit de kast.

USV heeft vandaag in een zeer spannende wedstrijd de drie punten meegenomen uit Loon. Vanaf het beginsignaal bleek dat het team van Yves Heskamp alle neuzen dezelfde kant op had staan. In de eerste tien minuten creëerde USV wat kleine kansen, maar het vizier stond nog niet helemaal op scherp. Na een klein kwartiertje nam Leo de touwtjes wat meer in handen. Maar de beste kansen bleven voor USV. Via messcherpe uitvallen bleven de blauwwitten gevaarlijk. Dit leidde in de 26e minuut tot de verdiende voorsprong voor USV. Het was Leon Kooiker die na een machtige sprint de bal op maat voorgaf, waarna de prima meegelopen spits Chiel de Weerd koel afrondde. Na dit doelpunt nam de druk van Leo toe. Zeker vanuit standaard situaties wist Leo voor gevaar te zorgen. Maar keeper Scheper was weer scherp als vanouds. Eénmaal werd hij geklopt, maar toen haalde Niek Hamers de bal van de lijn.


Voor aanvang van de wedstrijdtest Ben Vonder de zittribune bij LEO.

In de tweede helft golfde het spel als een dolle heen en weer. Aan beide kanten volgden de gevaarlijke momenten voor de goals elkaar in een razend tempo op. Alleen al in de 56e minuut pareerde de goalie van Leo een fraai afstandsschot van Roy Kuiers, redde Martijn Scheper 1 op 1, trof Leo de lat en mikte Leon Kooiker de bal net langs de verkeerde kant van de paal. Ook daarna creëerde beide partijen volop kansen en het is een raadsel dat er niet meer werd gescoord. Martijn Scheper redde miraculeus met de voet, terwijl aan de andere kant Max Schaeffer alleen voor de keeper de verlossende 0-2 net niet verzilverde.

Al met al verdiende USV de overwinning op grond van de kansen, maar had Leo gezien de inzet misschien ook wel een puntje verdiend.

Aanstaande zondag speelt USV om 14.00 uur thuis tegen het 100 jarige Asser Boys.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!