USV draagt de komende twee weken naast het vertrouwde blauwwit ook de kleuren van de regenboog.

Wie dit weekend ons mooie sportpark op fietst zal hem zien wapperen: “De regenboogvlag”
Gisteren 11 oktober was “Coming-Outdag” Op deze dag wordt er extra aandacht besteed aan het moment dat een lesbienne, homo, biseksueel, transgender of intersekse persoon openlijk voor zijn of haar seksuele geaardheid of genderidentiteit uitkomt of ter wel “uit de kast” komt.
Gemeente Dalfsen is een regenboog gemeente en zal vanaf dit jaar jaarlijks de regenboogvlag hijsen op “Coming-Outdag” Hiermee willen ze laten zien dat je binnen de gemeente kunt zijn wie je bent en wordt geaccepteerd zoals je bent. USV herkent zich in deze waarde en toen de gemeente vroeg of wij ons wilden aansluiten bij dit initiatief zeiden we dan ook volmondig ja, want voetbal is voor iedereen en iedereen moet zich welkom voelen.
Ook de KNVB wil deze boodschap met een gezamenlijk statement ondersteunen. De aanvoerders van de Eredivisie, de Keuken Kampioen divisie en de Eredivisie vrouwen dragen tussen 11 en 20 oktober een regenboog aanvoerdersband. De KNVB heeft de amateurverenigingen gevraagd om aan te sluiten via: #AllToghetherChallenge. Ook de aanvoerder van ons eerste elftal zal de komende twee weekenden een regenboog aanvoerdersband dragen. Via de KNVB kunnen leiders, of aanvoerders t/m 14 oktober een regenboogaanvoerdersband aanvragen via: regenboogband.nl/knvb

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!