USV zondag op bezoek bij LEO

Wie afgelopen zondag alleen het eerste halve uur aanwezig was bij USV- Dwingeloo, keek ongetwijfeld vreemd op toen de 1-5 eindstand voorbij kwam. Want USV begon voortreffelijk aan de wedstrijd en kwam meteen op voorsprong. De Drentse ploeg kreeg nooit het idee dat er wat te halen viel op sportpark Hulsterlanden. Maar rond het halve uur stond USV ineens zomaar op achterstand. Als een koude douche. Tijdens de rust was er nog veel geloof dat USV het allemaal recht kon breien. Maar toen de gelijkmaker uitbleef, sloeg Dwingeloo opnieuw toe met 2 treffers binnen een mum van tijd. Klaar, wedstrijd gespeeld. Zodat na 2 thuisnederlagen en een afgelasting gesproken kan worden van een stroeve start. Zondag moet USV proberen de puntenteller op gang te krijgen. Dan is in Loon, vlakbij Assen, LEO de tegenstander. Die ploeg kende wel een goede start en de ruime winst van afgelopen zondag tegen de buren van FC Assen zal voor een goed humeur en het nodige vertrouwen hebben gezorgd.

Even voorstellen: LEO
LEO (Loon En Omstreken) werd opgericht in juni 1932 en is volgens eigen zeggen de leukste club van Assen. LEO zit uitstekend in het spelersmateriaal. Met 6 seniorenteams, waarvan 1 op zaterdag, de nodige jeugd met onder meer 2x O-19 teams, vrouwen, meisjes en voetbalvarianten voor de oudjes, kunnen de Loners in alle categorieën goed voor de dag komen. Voor LEO is dit het vierde seizoen op rij in de derde klasse. Waarin de ploeg een abonnement lijkt te hebben op de 9e of 10e plaats in de eindstand. Net als bij USV is het tot nu toe het hoogste niveau in de geschiedenis van de club. Op sportpark Marsdiek heeft LEO de beschikking over kunstgras, maar niet op het hoofdveld. Bij slecht wordt er wel uitgeweken naar de plastic sprieten.

1920 LEO Loon

Historie LEO- USV
Die is er niet. Zondag spelen beide ploegen voor het eerst tegen elkaar. De primeur is op sportpark Marsdiek, Peeloerweg 3, 9409 TS Loon. Aanvang 14.00 uur. Scheidsrechter is J. Haven.

Ga mee met de bus
USV en de supportersvereniging bieden supporters ook dit seizoen de mogelijkheid om samen met de selectie naar de verre uitwedstrijden te reizen. Zondag rijdt er een bus naar Loon. Vertrek om 12.00 uur.

Te zien op sportpark Hulsterlanden
Zaterdag wordt vanaf 8.30 uur het ontbijt onder meer verzorgd door USV JO12-2 en USV JO9-2. Na het 4 tegen 4 komen rond de lunch USV MO17-2 en USV JO15-1 in actie. En tegen theetijd gaan vanaf een uurtje of twee USV MO17-1 tegen HHC en USV 2 (zat) tegen Be Quick ’28 van start. Zondagmorgen om 10.00 uur spelen USV 2 tegen Diever/Wapse en USV 3 tegen Steenwijkerwold allebei een thuiswedstrijd.

Compleet wedstrijdprogramma
Nieuwsgierig naar alle programma’s voor komend weekend en verder? Klik dan op de homepage bovenaan in de navigatiebalk op Programma & Uitslagen. Dan verschijnt de zogenoemde widget. Je ziet vier knoppen. Onder de knop links staan alle thuiswedstrijden. Onder tweede knop alle uitwedstrijden. Daarnaast de knop met de uitslagen en helemaal rechts kun je terecht voor landelijk voetbalnieuws. Of ook makkelijk: download de voetbal.nl app.

 

 

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!