Wedstrijdverslagen jeugd 09 maart 2019.

USV JO8-1 – Be Quick '28 JO8-1 (5-4)

Moeizame maar prima overwinning.

IJVV JO8-5 - USV JO8-2g (5-7)

Geen verslag ontvangen.

Holten JO9-1g - USV JO9-1g (5-9)

JO9-1 moest vanochtend al vroeg op. We moesten om 09.00 uur voetballen in Holten, dus zijn we om 07.45 uur vertrokken bij USV. We werden vriendelijk onthaald na een lange reis. Kregen een aantal bonnen voor de koffie.( Die waren we nodig). Toen de wedstrijd. We gingen goed van start net als Holten. USV kwam op voorsprong na een mooie aanval. We sloten de eerste 10 min af met een 0-2 voorsprong. De volgende 10 min waren duidelijk voor USV. Er werd namelijk goed gevoeld. Goed overgespeeld en leuke aanvallen. Het werd 0-3, 0-4, 1-4, 1-5. Hierna kwam het rust signaal. De 3de 10 min waren voor Holten 2-5, 3-5, 3-6 en 3-7 begonnen we aan de laatste 10 min. Holten en USV sloten de wedstrijd af met leuk voetbal, alleen kon je merken dat USV geen wissel speler mee had. USV bleef wel overspelen, alleen werd het verdedigen wel een beetje zwaar. Het scoren ging aan beide kanten wel gewoon door 4-7, 4-8, 5-8 en de laatste was van Usv voor de eindstand van 5-9. Een leuke wedstrijd om te zien en een goed begin voor de volgende wedstrijd.

USV JO9-2 - Hatto Heim JO9-3g (3-1)

Na een voortvarend begin 1-0 na een hard schot van Pascal op de lat die zelf de rebound verzilverde door nog eens hard uit te halen, kort daarop nog vele kansen die onbenut bleven alleen Luuk scoorde nog de 2-0 door door de defensie van Hatto Heim te soleren. We kregen het na de onnodige tegengoal nog even onnodig moeilijk. Marijn maakt aan alle onzekerheid een eind door de 3-1 op zijn naam te zetten.

SJO FC Dalfsen JO10-4 - USV JO10-1g (5-5)

Vanuit een achterstand van 4-1 naar een 4-5 voorsprong. Maar vlak voor het einde de gelijkmaker. Spannende pot!

SJO JCO JO11-3 - USV JO11-1 (8-1)

Het lijkt erop dat we helemaal zijn weggespeeld maar het eerste kwart speelden we leuk mee echter in plaats van dat we onze kansen benutten kwamen we door een goede counter achter met

1-0 en al snel werd het 2-0. Daarna golfde het spel op en neer. Na de pauze waren de rollen omgedraaid en speelde JCO een periode erg goed. Het laatste kwart ging weer gelijk op. Goeie momenten teveel afgewisseld met slechte. Toch een compliment voor de ploeg voor het harde werken.

USV JO12-1 - Bergentheim JO12-1 (2-2)

Vanmorgen een pittige partij, Bergentheim was een waardige tegenstander en de jongens hebben flink moeten knokken om die ene punt eruit te slepen. De harde wind maakte het er niet makkelijker op. Al met al dik verdiend dit punt.

USV JO13-1 – SJO JCHW JO13-1 (2-3)

Geen verslag ontvangen.

Marienberg JO13-2g - USV JO13-2 (4-1)

Jongens hebben hard gevochten tegen tegenstander die over het algemeen een maatje groter waren. Keurig hard gewerkt.

USV MO13-1 - Berkum MO13-1 (2-1)

Vandaag speelden we tegen Berkum. Zij kwamen uit de eerste klasse, dus het beloofde een moeilijke wedstrijd te worden. Het werd een wedstrijd tussen 2 teams die aan elkaar gewaagd waren. Berkum begon beter en in het begin liepen we achter de feiten aan. Zij scoorden al snel de 0-1. Daarna kwamen wij beter in ons spel. We kwamen met een gelukje op 1-1. Net voor rust wisten wij zelf nog een keer te scoren. De ruststand was 2-1. In de 2de helft ging het beide kanten op, maar er werd niet meer gescoord. Een mooie eindstand voor ons.

USV JO15-1 - HHC Hardenberg JO15-2 (0-2)

Mede door de harde wind lukte het vandaag niet. Weinig kansen gecreëerd. Volgende week spelen we om 5 uur (!) uit tegen WVF. Dan maar onze 1e 3 punten halen!

USV JO15-2 - CSV'28 JO15-10 (11-1)

Geen verslag ontvangen.

Heino MO15-1 - USV MO15-1 (0-1)

Een zwaar bevochten overwinning. De eerste helft ging het gelijk op waardoor we gingen rusten met 0-0. De tweede helft waren we beter, we gaven verdedigend niets meer weg, maar we vergaten onszelf te belonen met een aantal doelpunten. Tien minuten voor tijd viel de bevrijdende treffer alsnog en konden we de drie verdiende punten meenemen naar Nieuwleusen. Mooie overwinning! Volgende week spelen we een thuiswedstrijd tegen Ommen om 13.00 uur.

USV MO15-2 - SVVN MO15-1 (3-3)

Met een mooi zonnetje en een stevige koude wind mochten onze meiden vandaag op het hoofdveld hun kunsten vertonen tegen de meiden uit Nijverdal. Vooraf een paar tips en vooral lekker voetballen. Ondanks de goede bedoelingen en bij vlagen goed voetbal ging het al gauw mis voor ons, want in de 5e minuut kregen we de 0-1 al om de oren. We kregen zelf ook een paar goede kansen, maar de bal wilde er maar niet en dus kregen we in de 15e minuut de deksel alweer op onze neus, 0-2 ! Bij SVVN speelde een zeer goede nummer 15 die zeer balvaardig is en waar we de bal maar niet van konden pakken en door te gretig verdedigen viel zelfs de 0-3 nog voor rust. Maar ondanks dit bleven de USV meiden inzet tonen en dit werd vlak voor de rust beloond met een mooi opgezette aanval, fraaie kapbeweging van Lotte, 1 tegen 1 in de zestien en een 1-3 in de touwen voor ons. In de rust moest de trainer / leider even zijn onvrede flink uiten, waardoor de meiden met rooie oortjes op de banken in de kleedkamer zaten. Zo de aandacht was getrokken en na wat verbeter tips en positieve pluimen, waren de meiden klaar voor de 2e helft. En dat waren ze zeker, want ze kwamen toch goed uit de startblokken en vochten om elke bal en probeerden nu ook beter samen te voetballen. SVVN stond aardig onder druk en vanuit een hoekschop viel al gauw de 2-3, dus de aansluiting was gevonden. Vlak daarna nog een knappe redding van Lieke, toen de spits oog in oog voor ons doel kwam, maar met een goede reflex hield Lieke de bal uit het doel. Top. Beide teams speelden vol op de aanval, waardoor het een zeer mooie en spannende wedstrijd was om naar te kijken ! Na diverse kansen viel in de 65e minuut vanuit een mooie vrije trap de 3-3 door Loïs. Het gejuich van de meiden was oorverdovend en de schouders gingen er nog even vol onder. Maar dit werd uiteindelijk toch de einduitslag , een top prestatie van de meiden. 0-3 achter en op karakter 3-3 spelen. Een hele dikke pluim voor onze meiden, Super gedaan.

JVC Dedemsvaart JO17-4 - USV JO17-1g (1-6)

Geen verslag ontvangen.

SEH MO17-1 - USV MO17-1 (4-0)

Geen verslag ontvangen.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!