Wedstrijdverslagen jeugd 2 maart 2019.

SJO JCO JO9-1g - USV JO9-1g (3-5)

Geen verslag ontvangen.

USV JO9-2 – SVI JO9-2 (1-8)

Na een succesvol zaaltoernooi hadden we er zin in om op het veld te voetballen. Waarschijnlijk waren we nog met ons hoofd in de wolken, want we begonnen niet scherp en hadden al snel 2 goals tegen. De tegenstander gaf ons geen ruimte en liep uiteindelijk uit naar 0-4 bij rust. In de tweede helft konden we de stijgende lijn van de eerste helft goed doorzetten en maakten we zelfs de aansluittreffer. Helaas was dit vlak voor tijd en konden we dit niet uitbouwen. We zijn dus weer met beide voeten op de grond en gaan vol voor de volgende wedstrijd.

Lemele JO11-1g - USV JO11-1 (13-2)

Onze eerste veld wedstrijd zijn we helaas niet best begonnen zie de uitslag. Lemele kwam al snel op een goede voorsprong en daar hadden onze jongens niet op gerekend. Helaas volgende wedstrijd hopelijk beter.

USV JO12-1 – DES JO12-1 (9-0)

Wat een mooie wedstijd vandaag, een goeie winst te pakken en de jongens prachtig samen gespeeld. Na vorig seizoen steeds net niet aan de punten te komen, ondanks het goeie spel, lijkt het erop dat we dit seizoen meer succes kunnen hebben! Trots op de jongens!

Zalk JO13-1g - USV JO13-1 (2-1)

Eindelijk weer een wedstrijd. De  spelers van JO13-1 hadden er zin in. Uit tegen Zalk, een onbekende tegenstander. Na een paar minuten ging USV aardig voetbal voetballen. Helaas door 2 counters en een gemiste kans stond USV met 0-2 achter. USV gaf niet op en maakte met een hele mooi goal de 2-1. USV had weer de aansluiting. Na de rust ging het weer gelijk op maar USV ging steeds beter voetballen. USV ging echt als een team voetballen. Een mooie wedstrijd om naar te kijken. USV kreeg langzaam de overmacht maar kon dit helaas niet verzilveren. Helaas geen punten mee naar huis maar een hele mooie wedstijd om naar te kijken en een fantastische verzorging door de meegereisde supporters. Super gedaan JO13-1. Hou dit vast.

SJO FC Dalfsen JO15-7 - USV JO15-2 (4-4)

Geen verslag ontvangen.

Rohda Raalte JO15-3 - USV JO15-3 (2-4)

De eerste helft hadden we nog ontzag voor de grote tegenstander. De tweede helft gingen we los ,en hoe. De tegenstander kreeg eigenlijk geen kans meer. Goed gevoetbald mannen.

SV Nieuwleusen MO15-1 - USV MO15-1 (4-1)

Het blijft lastig een wedstrijd tegen de buren SV Nieuwleusen, het is altijd weer afwachten tegen welk team je precies speelt……Maar ondanks dat speelden we een TOP eerste helft waarin we minimaal gelijkwaardig waren en het percentage balbezit in ons voordeel was. Na een ongelukkige klutsbal kwam SV op voorsprong en wisten wij onze kansen helaas niet te benutten waardoor we gingen rusten met een 1-0 achterstand. In de tweede helft was SV de betere en dan met name op het conditionele en fysieke vlak. Na drie tegendoelpunten kwam nog wel de dik verdiende eretreffer voor de waardoor we met 4-1 eindstand genoegen moesten nemen. Volgende week spelen we een lastige uitwedstrijd, in en tegen Heino.

USV JO17-1g – SDOL JO17-2g (4-1)

Geen verslag ontvangen.

USV JO19-1 – SJO JCO JO19-2 (0-3)

Geen verslag ontvangen.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!