LAATSTE BUSREIS DIT SEIZOEN.

Voor komende zondag, 10 maart, staat de laatste busreis voor dit seizoen gepland. Bijna 3 weken hebben we mogen genieten van de mooie 6-1 overwinning op Thor. De afgelopen 2 weken hebben we de inhaalwedstrijden van de andere clubs vanaf de apps mogen volgen. Maar nu mogen wij weer vol aan de bak. En wel in St. Nicolaasga. Daar treden we aan tegen Renado, dat slechts 3 punten minder heeft dan wij. We kunnen dus de nodige steun van supporters gebruiken.

De (gratis) bus vertrekt om 12.00 uur vanaf sportpark Hulsterlanden. Rond 17.30 uur zijn we weer terug. Aanmelden kan zoals altijd via de intekenlijst in de kantine of via een appje aan Jan Hamers (06-24983223). Tot zondag!

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!