Carnaval: jeugd in actie; senioren inloopmiddag

Het was een goed weekend voor de overige seniorenteam van USV. USV 2 (zaterdag) hield in Staphorst de koploper knap in bedwang (3-3). Een dag later won USV 2 met 1-3 bij Heino terwijl USV 3 ruim won van de gasten uit Dalen Wachtum (5-0).
USV 1 kwam afgelopen zondag niet in actie en volgde nieuwsgierig de verrichtingen van de concurrentie. Rond de klok van 4 bleken de uitslagen niet ongunstig. Zo gingen Gorredijk en Renado allebei in eigen huis met 0-3 onderuit tegen respectievelijk Dwingeloo en Read Swart. En dat betekent beide ploegen nu net zo veel wedstrijden hebben gespeeld als USV, maar nog steeds 3 punten minder hebben. Trinitas deed wel goede zaken door THOR in de slotfase met 0-1 te kloppen. De ploeg uit Boijl heeft daardoor 2 punten minder dan USV, maar wel nog 2 wedstrijden tegoed. Helemaal onderaan pakte Havelte verdienstelijk een puntje bij DIO Oosterwolde (0-0), waardoor nummer voorlaatst Steenwijker Boys iets meer in het zicht is gekomen. Hier de actuele stand in het rechterrijtje, waar THOR de plaats heeft ingenomen van Read Swart.

08 THOR 14-21 (zondag uit naar Dwingeloo)
09 USV 16-19 (zondag vrij)
10 Trinitas 14-17 (zondag thuis tegen Oldeholtpade)
11 Gorredijk 16-16 ( zondag vrij)
12 Renado 16-16 (zondag vrij)
13 Steenwijker Boys 15-6 (zondag vrij)
14 Havelte 14-3 (zondag uit naar Read Swart)

USV komt op 10 maart weer in actie. Dan staat in Sint Nicolaasga het duel tegen Renado op het programma. Een blik op de ranglijst laat zien welke belangen hier op het spel staan.

Komend weekend te zien op sportpark Hulsterlanden
De senioren hebben zowel op zaterdag als zondag een vrije dag. Wel is er zaterdag vanaf 13.30 uur een inloopmiddag voor de senioren (zie de afgebeelde poster). De jeugd komt op zaterdag wel in actie. De eerste thuiswedstrijd begint om 9.00 uur. JO 17-1 speelt om 12.45 uur de lunchwedstrijd tegen SDOL uit Luttenberg. Om 14.30 uur begint de laatste wedstrijd van dit weekend. USV JO 19-1 ontvangt de jeugdcombinatie uit Ommen.

1819 seniorenusv
Zaterdag inloopmiddag senioren.

Compleet wedstrijdprogramma
Nieuwsgierig naar alle programma’s voor komend weekend en verder? Klik dan op de homepage bovenaan in de navigatiebalk op Programma & Uitslagen. Dan verschijnt de zogenoemde widget. Je ziet vier knoppen. Onder de knop links staan alle thuiswedstrijden. Onder tweede knop alle uitwedstrijden. Daarnaast de knop met de uitslagen en helemaal rechts kun je terecht voor landelijk voetbalnieuws. Of ook makkelijk: download de voetbal.nl app

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!