Dalfser clubs zetten handtekening onder alliantie met PEC Zwolle

Zaterdagavond 23 februari zijn PEC Zwolle en de zes voetbalverenigingen uit de gemeente Dalfsen officieel een samenwerkingsverband aangegaan. Met het zetten van de handtekeningen onder de alliantie is de samenwerking bekrachtigd.
Vanuit vv Lemelerveld, vv Hoonhorst, ASC '62, sv Dalfsen, sv Nieuwleusen en USV waren de voorzitters aanwezig. Na het zetten van de handtekeningen zagen zij vanaf de hoofdtribune van het stadion hoe PEC Zwolle het opnam tegen De Graafschap.
Het doel van de samenwerking is om kennis met elkaar te delen, zodat de wederzijdse opleidingen worden versterkt. Kennisondersteuning voor jeugdtrainers en het technische kader van de Dalfser voetbalclubs spelen hierbij een belangrijke rol.
De voetbalacademie van PEC Zwolle werkt inmiddels samen met vele regionale amateurverenigingen. PEC Zwolle werkte tot voor kort met drie soorten overeenkomsten: goud, zilver en brons. Onlangs is daar de alliantie aan toegevoegd, een gezamenlijke samenwerking met alle voetbalverenigingen uit een bepaalde gemeente. Eerder gingen vv Hattem en Hatto Heim een dergelijke samenwerking aan.

1819 PEC alliantie
Namens USV zette voorzitter Michiel Smudde (3e van links) zijn handtekening onder de alliantie met PEC Zwolle

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!