USV zit voorlopig in de wachtkamer

1819 USV 1
USV 1 heeft de komende 2 weken geen competitieverplichtingen.

USV is helemaal bij met het aantal gespeelde wedstrijden. Dat kan van veel andere ploegen in 3D Noord niet gezegd worden. Daarom heeft USV de komende 2 weken vrijaf en komt de concurrentie wel in actie. Na de fraaie 6-1 overwinning van afgelopen zondag op THOR gaapt er intussen een groot gat met de nummers 13 en 14 op de ranglijst. Dat zijn respectievelijk Steenwijker Boys en Havelte. Die kaarten lijken wel zo’n beetje geschud. Maar ook nummer 12 in de eindrangschikking moet in de nacompetitie het hoofd boven water zien te houden. En dat is nog lang niet beslist. Ook USV moet dan nog flink op zijn tellen passen. Kijk maar even naar de ploegen in het huidige 2e rijtje van de ranglijst en hun programma voor de komende 2 weken. Ter vergelijk en voor wat het waard is: vorig seizoen in 3C Noord had nummer 12 Musselkanaal 28 punten.

08 Read Swart 13-19 (uit naar Renado / thuis tegen Havelte)
09 USV 16-19 (vrij)
10 Gorredijk 15-16 ( thuis tegen Dwingeloo)
11 Renado 15-16 (thuis tegen Read Swart)
12 Trinitas 13-14 (uit naar THOR / thuis tegen Oldeholtpade)
13 Steenwijker Boys 14-6 (uit naar Oldeholtpade)
14 Havelte 13-2 (uit naar DIO Oosterwolde / uit naar Read Swart)

USV zit dus voorlopig even in de wachtkamer om op 10 maart de draad weer op te pakken tegen Renado uit Sint Nicolaasga. Op voorhand voor beide clubs een belangrijk duel.

Komend weekend te zien op sportpark Hulsterlanden
Op zaterdag wordt er vanaf 10.00 uur door de jeugd een aantal oefenwedstrijden gespeeld en is er nog een inhaler voor de competitie. Het programma is beperkt vanwege de voorjaarsvakantie. Zondagmorgen speelt USV 3 thuis tegen Dalen. Aanvang 10.00 uur.

Compleet wedstrijdprogramma
Nieuwsgierig naar alle programma’s voor komend weekend en verder? Klik dan op de homepage bovenaan in de navigatiebalk op Programma & Uitslagen. Dan verschijnt de zogenoemde widget. Je ziet vier knoppen. Onder de knop links staan alle thuiswedstrijden. Onder tweede knop alle uitwedstrijden. Daarnaast de knop met de uitslagen en helemaal rechts kun je terecht voor landelijk voetbalnieuws. Of ook makkelijk: download de voetbal.nl app. 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!