Wedstrijdverslagen jeugd 09 februari 2019.

USV JO8-1 – CSV’28 JO8-1 (9-1)

Vandaag weer heerlijk buiten gespeeld na de wintercompetitie in de zaal. Daar waren we ook lekker op dreef en het hangt af van uitslagen vandaag bij tegenpartij of we daar kampioen zijn geworden, spannend ! Maar vandaag lekker thuis buiten dus met veel wind. Eerste wedstrijd in de 1e klasse. We begonnen heel goed en scherp, als snel 1-0. Heel leuk en goed spel vanuit de trainingen meegenomen naar de wedstrijd. Super gedaan jongens. We lopen al snel uit tot 9-0. In de slot minuten nog een tegendoelpunt, uiteindelijk 9-1 dus. Blije gezichtjes 😊.

USV JO13-1 – Heino JO13-2G (1-3)

Vandaag eindelijk weer een wedstrijd. Na de winterstop hadden we er weer zin in. Vanaf de aftrap ging het direct gelijk op met aan weerskanten een paar kleine kansen. Door de goede inzet van het team bleef het tegen de fysieke en lange tegenstander lang 0-0. De ruststand was 0-0 en het eerste doelpunt van de tegenstander viel na een counter na vele minuten in de 2e helft. Daarna scoorde Heine nog 2 x vlak achter elkaar. USV gaf niet op en na een mooie aanval scoorde Fedde nog de 1-3. Wel verloren maar goed gespeeld. Op naar de volgende wedstrijd.

SJO JCO JO13-5G - USV JO13-2 (2-3)

Winderige wedstrijd met precies 11 spelers.  De eerste helft de wind scheef van achteren mee.  Eerste doelpunt van ons. Keurig uitgespeeld. Tweede doelpunt helaas een penalty tegen. Toch lekker teruggekomen en na een spannende tweede helft verdiend gewonnen. Mooi gespeeld, steeds beter in het spel komen. Wel de vermoeidheid na de eerste wedstrijd in de tweede periode.

SC Genemuiden MO13-1 - USV MO13-1 (3-0)

Vandaag speelden de meiden van MO13-1 hun eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie. We speelden in Genemuiden tegen MO13-1. Bij de warming up zagen we dat we tegen een team moesten met meiden die gemiddeld een jaar ouder waren. Vanaf het begin van de wedstrijd ging iedereen ervoor. We konden goed tegenstand bieden en beide teams kregen kansen. In de eerste helft hadden we de wind ook tegen en daar hadden we last van. Dit zorgde ervoor dat we bij rust met 3-0 achter stonden. In de tweede helft kregen we ook weer een aantal kansen, maar helaas wisten we deze kansen niet te benutten. De tegenstander wist ook niet meer te scoren en zo was de ruststand ook de eindstand. De meiden hebben een goede wedstrijd gespeeld. Volgende week spelen we thuis tegen IJVV.

USV JO15-1 – Berkum JO15-2 (1-5)

Het lukte allemaal niet zo vandaag, mede door de wind. Volgende week beter, uit tegen Hardenberg ’85.

USV JO15-2 – Berkum JO15-6 (7-1)

Geen verslag ontvangen.

SJO FC Dalfsen JO15-3 - USV JO15-3 (5-2)

De wind als grootste tegenstander. De mannen hebben goed gevoetbald ,met name 2e helft waren we beter 1e helft konden we niet tegen de wind op Zeer tevreden over onze mannen.

USV MO15-1 – SJO FC Dalfsen MO15-2 (6-0)

Vandaag de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie tegen een oude bekende uit Dalfsen. In de najaarscompetitie werd het 7-1 en ditmaal 6-0. Het was lastig voetballen met de wind en het klasseverschil was te groot waardoor het nooit een echte wedstrijd werd. Maar ondanks dat werd er geconcentreerd gecombineerd door USV om tot zoveel mogelijk doelkansen te komen. De volgende wedstrijd spelen we weer tegen oude bekende, uit bij de buren SV Nieuwleusen op 2 maart.

USV MO15-2 – ST: HMC MO15-1 (2-4)

Vanmorgen onze eerste wedstrijd in de 1e klasse tegen een goede tegenstander, die vorig seizoen ook al hierin speelde en toen derde is geworden. Door wat zieken moesten we het team wat omzetten qua opstelling. Vanaf de aftrap gingen beide teams er vol voor , wat wel erg lastig was met de harde wind die vanaf de zijkant over het veld raasde. De dames uit Hattem hadden meer echte doelkansen, maar USV speelde goed mee  en door hard werken en heel veel teamgeest voetbalden we leuk mee met hun. Ook wij kregen onze kansen, maar helaas wilde de bal er nog niet in. Helaas vlak voor rust viel alsnog de 0-1. Vlak daarna was het rust en even een paar hele dikke pluimen uitgedeeld aan de meiden en vooral zo door blijven gaan, was het motto. Dat hadden ze goed in hun oren geknoopt, want nog 2 minuten later in de 2e helft scoorde we al de 1-1 door Merle met haar rechterbeen ! Met leuk en aanvallend voetbal van beide teams was het een hele leuke wedstrijd voor het publiek om naar te kijken. En spannend was het zeker, want in de 44e minuut scoorde Hattem de 1-2. Maar de USV meiden gaven niet op en na een mooie pass van Tess scoorde Merle haar 2e doelpunt in de 54e minuut, dus alweer 2-2 op het scorebord. De meiden van Hattem schakelden een tandje bij en daardoor kregen we het een stukje zwaarder op het veld, waardoor nog de 2-3 en 1 minuut voor het einde de 2-4 vielen. Maar het was een hele goede wedstijd van onze USV meiden en ze hebben een hele dikke pluim verdiend voor hun goed teamprestatie vandaag. Ondanks het verlies een hele goede wedstrijd gespeeld !!! Top !!!

Heino JO17-4 - USV JO17-1G (2-12)

Geen verslag ontvangen.

USV MO17-1 – SVI MO17-1 (0-1)

Geen verslag ontvangen.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!