Nieuwe hogedrukreiniger dankzij SIGHT Landscaping.

De vrijwilligers van de buitendienst van USV werden zaterdag verrast met een nieuwe Kärcher hogedrukreiniger.  De krachtige schoonmaker werd aangeboden door Henri Schuurman, algemeen directeur van SIGHT Landscaping.  Een landelijk  opererend groenbedrijf met een sterke regionale binding. Het hoofdkantoor is gevestigd in Harderwijk. Daarnaast zijn er vestigingen in Eelde, Rhoon, Diepenveen, Almere en Arnhem. SIGHT Landscaping werkt veel voor overheden, zorginstellingen en is ook in de hotel- en recreatiebranche een bekende naam. Als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen legt het bedrijf de lat zeer hoog. Het actieve beleid op kwaliteit, veiligheid en milieu maakt SIGHT Landscaping voor opdrachtgevers tot een zeer aantrekkelijke en transparante zakenpartner. USV dankt SIGHT Landscaping voor deze bijzondere sponsoring, die het vele onderhoudswerk op sportpark Hulsterlanden net weer een stukje lichter maakt.

SIGHT Landscaping CEO Henri Schuurman in de bloemetjes na de uitreiking.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!