Voortaan vegen en boenen in tenue.

Lucien en Diny de Groot zijn vertrouwde gezichten bij USV. Als sponsor (Selecsys, Selcom en Selcare) hebben ze extra oog en waardering voor het vele onderhouds- en schoonmaakwerk bij de club. Nadat afgelopen zomer de buitendienst al een nieuw werktenue in ontvangst mocht nemen, was het nu de beurt aan de ‘binnendienst’. Iedere maandagmorgen is een groep van een man of 12 actief om het clubgebouw weer spic en span te maken. Met het nieuwe weekend voor de deur wordt dit op vrijdag nog eens dunnetjes overgedaan. Vanaf nu  kunnen de vegers, boeners en opruimers de handen uit de mouwen steken van een speciaal tenue, waarbij ook dank uitgaat naar Krul Schoonmaak en Alvasi Reclame. De uitreiking vond plaats in het bijzijn van Ina Runhart. Haar in november overleden vader en clubicoon Evert Runhart was medewerker van het eerste uur van deze actieve groep senior-vrijwilligers, die bij USV ook wel wordt aangeduid als de ‘OLC’. Waarbij de O een aanwijzing is voor de gemiddelde leeftijd van het gezelschap en de C staat voor Club. De letter L laten we graag aan ieders eigen fantasie over.

De maandagmorgen vrijwilligers van USV samen met Luciën en Dinie de Groot, Ina Runhart en Dick ten Klooster (sponsorzaken).

Foto: Marcel van Saltbommel.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!