USV 1 in januari veel van huis.

 

USV hervat na een korte winterstop op dinsdag 8 januari de training en speelt een tweetal oefenwedstrijden als voorbereiding op de 2e seizoenshelft. Op zaterdag 12 januari bij de zaterdagtak van het Meppeler MSC (4e klasse). Op Ezinge wordt om 14.30 uur afgetrapt. Dinsdag 15 januari is op Westbroek in Ommen OVC ’21 (4e klasse) de tegenstander. Aanvang 19.45 uur. Ook in de competitie begint USV met wedstrijden buiten de deur. Op zondag 20 januari in en tegen Gorredijk. Een week later staat het bezoek aan Oldeholtpade op het programma. Overigens heeft de KNVB een wijziging aangebracht in het tot nu toe bekende competitierooster. Uit een evaluatie van het vorige seizoen kwam onder meer naar voren dat veel clubs niet blij zijn met wedstrijden op paaszondag. Daarom is dit met directe ingang aangepast. Dit betekent dat de wedstrijd Steenwijker Boys- USV is verplaatst van paaszondag 21 april naar paasmaandag 22 april.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!