Actie ClubFund PLUS Bakker van start!

1819 Clubfund

Zaterdag 10 november is het zover. Dan begint de ClubFund actie van onze hoofdsponsor PLUS Bakker. Leden van USV kunnen dan sparen voor mooie fanartikelen, voorzien van een eigen foto.
Leden van USV die voor deze actie op de foto zijn gekomen, krijgen zaterdag een persoonlijke actiefolder uitgereikt via USV. In deze actiefolder staat naast jouw foto een eigen inlogcode vermeld. Met deze unieke gegevens is het mogelijk te sparen voor fanartikelen met jouw eigen afbeelding.

Ook een algemene clubfanshop
Naast deze persoonlijke fanshop is er ook een algemene USV clubfanshop. Speciaal voor degenen waarvan geen foto is gemaakt, maar toch willen sparen voor fanartikelen met het logo van USV. Ga naar www.clubfund.nl/usvnieuwleusen om deze artikelen te bekijken en te bestellen.
USV ontvangt van PLUS Bakker voor elke ingeleverde spaarzegel een bedrag voor de clubkas
De actie loopt tot en met 12 januari 2019.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!