Veel benoemingen bij USV

Tijdens de deze week gehouden ledenvergadering van USV werd Evert Runhart benoemd tot lid van verdienste. Voorzitter Michiel Smudde typeerde hem als hét boegbeeld van alle vrijwilligers van de club.Dick ten Klooster kreeg in het bijzijn van zijn familie de speld uitgereikt die hoort bij het erelidmaatschap van de vereniging. Hij neemt afscheid, na maar liefst 22 jaar penningmeester te zijn geweest van de club. Dat was ook de KNVB niet ontgaan. Bondsafgevaardigde Arie Oeseburg had naast een oorkonde, de gouden speld van de KNVB meegenomen. 

Er waren meer benoemingen, maar dan op bestuurlijk niveau. Sander Eissen neemt de rol van penningmeester over en daarmee tevens zitting in het dagelijks bestuur van USV. Bas Kesselaar stroomt per 1 januari 2019 in als bestuurslid met de portefeuille media, waaronder de verdere ontwikkeling van de website. Hij volgt hiermee Eddy van der Steege op, die na 6 jaar afscheid neemt van het bestuur. Ten slotte werd Henry Bisschop verwelkomd achter de bestuurstafel. Hij neemt kantinezaken onder zijn hoede. Deze post was een aantal jaren onbemand, maar vraagt in de dagelijkse praktijk de nodige aandacht. Het bestuur is daarmee in samenstelling verbreed. ‘Geen vanzelfsprekendheid, want zeker voor dit soort functies liggen vrijwilligers niet voor het oprapen’, toonde voorzitter Michiel Smudde zich verheugd over deze ontwikkeling. ‘Hiermee ligt een goede basis om de komende jaren het beleid op diverse onderdelen vorm te geven.’

1819 nwe penningmeesster
Nieuwe penningmeester Sander Eissen wordt welkom geheten door secretaris Daniëlle Vlierman.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!