USV bekert ZATERDAG thuis tegen Den Ham

Komende weekend staat voor de standaardelftallen de 1e knock-out ronde van het bekertoernooi op het programma. Even opfrissen: USV werd in september winnaar in een poule met Protos, Balkbrug en IJhorst. Tijdens de loting voor het vervolg kwam er voor USV een thuiswedstrijd uit de bus tegen Den Ham. De zaterdag 2e klasser nam het in de poulefase op tegen MVV ’29 (2-1 winst), Gramsbergen (3-3) en Dedemsvaart (1-1).

Even voorstellen: Den Ham

1819 Den Ham teamfoto

Den Ham, opgericht in 1946, brengt 8 seniorenteams op de been. Bij de junioren, pupillen en vrouwen is de club in vrijwel alle categorieën met meerdere teams vertegenwoordigd. Opvallend: het clubleven wordt elk jaar uitgebreid voor het voetlicht gebracht via een gelikte presentatiegids. Ook de editie 2018/2019 is de moeite van het doorbladeren waard. De hoofdmacht mag een stabiele 2e klasser in district Oost worden genoemd. De door Claus Boekweg (als speler vele jaren actief voor PEC Zwolle) getrainde ploeg speelt alweer voor 7e achtereenvolgende seizoen op dit niveau. Vorig seizoen eindigde Den Ham zelfs als 2e achter kampioen Enter Vooruit. Na een slijtageslag tegen Go Ahead Kampen misten de Hammenaren in de finale van de nacompetitie op een haar na promotie naar de 1e klasse. Hiermee vergeleken mag de 1e periode van dit seizoen een tikkeltje bleekjes worden genoemd. Den Ham staat in het 2e rijtje met 7 punten uit 7 wedstrijden. Wat dat betreft kunnen beide teams elkaar een hand geven. In 3D Noord staat ook de teller van USV op 7 uit 7.

De bekerwedstrijd USV-Den Ham begint zaterdag om 14.30 uur op sportpark Hulsterlanden. Scheidrechter is G.W.F. Moeken.

Ook te zien op sportpark Hulsterlanden
Zaterdag beginnen de wedstrijden van de jeugd om 10.00 uur. Dan is er ook een training van de Kabouters. Ook rond de lunch is het druk op de velden. Op zondagmorgen spelen USV 2 en USV 3 thuis voor de competitie. Om 10.00 uur zijn Wijhe ’92 en DOS ’63 de tegenstanaders.

Complete weekendprogramma
Nieuwsgierig naar het complete programma? Klik dan op de homepage bovenaan in de navigatiebalk op Programma & Uitslagen. Dan verschijnt de zogenoemde widget. Je ziet vier knoppen. Onder de knop links staan alle thuiswedstrijden. Onder tweede knop alle uitwedstrijden. Daarnaast de knop met de uitslagen en helemaal rechts kun je terecht voor landelijk voetbalnieuws. Of download de voetbal.nl app.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!