Wedstrijdverslagen jeugd 03 november 2018.

CSV’28 JO8-2 - USV JO8-1 (3-10)

Vandaag naar Zwolle met een mooie koude zonnige ochtend. Onze tegenstander was al lekker warm want ze kwamen al snel op voorsprong. Maar onze jongens waren dit niet gewend en gooiden al snel het over de overspelende boeg. Heel mooi om te zien, met goed samenspel stonden we al snel op gelijke hoogte. Daarna in de eerste helft liepen we uit naar een ruime voorsprong van 6-1. De tweede helft goed uitgespeeld naar 10-3. Het team daarna snel de neus op huiswaarts……patatjes !!!! (#heulvroegvettehap)

Olympia’28 JO9-2 - USV JO9-1 (1-11)

Geen verslag.

DETO JO9-2G - USV JO9-2(11-3)

Geen verslag.

USV JO10-1 - WVF JO10-6 (3-14)

Vandaag gevoetbald tegen WVF uit Zwolle. De gasten uit Zwolle waren voetballend en fysiek iets te sterk voor USV. Men kon al snel uitlopen naar een 0-7 voorsprong ondanks het goede verdedigings -en keeperswerk van USV. De eindstand was uiteindelijk 3-14.

CSV’28 JO11-6 - USV JO11-1 (9-1)

Kansloze wedstrijd tegen een goeie tegenstander en koploper. De eerste 3 kwarten deden we nog goed mee maar het laatste kwart was dramatisch. Geen probleem volgende keer beter boys. O ja, onze keeper Jasper was de absolute uitblinker.

USV JO12-1 - HEINO JO12-2(5-2)

Vanmorgen tegen Heino, het was een pittige wedstrijd met stevige duels. We hebben deze wedstrijd gespeeld met een andere opstelling dan we gewend zijn namelijk 3-2-2. De jongens pakten het goed op en ondanks de goeie tegenstand en de nieuwe opstelling toch de winst weten te pakken.

USV JO13-1 - HEINO JO13-2G (2-3)

Geen verslag.

JVC Dedemsvaart JO13-6 - USV JO13-2(1-8)

Na een moeizame start toch kort voor rust met 0-3 voorstaan. Daarna gecontroleerd de wedstrijd uitgespeeld en veel kansen gecreëerd. Had een beetje meer kunnen zijn, met 1-8 echter dik tevreden. De jongens communiceerden met elkaar ; spelen steeds meer als team en hebben allemaal een volle wedstrijd gespeeld met wat kleine ongemakjes overal. Trots op deze jongens!!

Be Quick’28 MO13-1 - USV MO13-1(1-3)

Vandaag speelden we in alle vroegte tegen Be Quick’28. De eerste helft begonnen we niet goed. We gingen de duels niet in en verloren veel de bal. We stonden al vrij snel met 2-0 achter. Voor rust scoorden we gelukkig nog wel de 2-1. In de rust even een peptalk. Na rust begonnen we veel beter. We kregen wat kansen, gingen de duels in en speelden goed over. Helaas scoorden we niet nog een keer. De tegenstander nog wel, waardoor de eindstand 3-1 op het bord kwam te staan. Helaas onze eerste verloren wedstrijd in de competitie. Volgende keer beter.

HHC Hardenberg JO15-3 - USV JO15-1(3-4)

Vroeg weg vanmorgen, half 10 spelen bij HHC. De 2-0 achterstand omgebogen tot een 4-3 winst. Klasse jongens. Volgende week spelen we bij “de buren” om half 1.

USV JO15-2 - Vilsteren JO15-1(6-3)

Geen verslag.

De Zweef JO15-2 - USV JO15-3 (3-5)

Geen verslag.

USV MO15-1 - SVI MO15-1 (3-0)

Vandaag eenrichtingsverkeer op veld 1 van sportpark Hulsterlanden. Maar het blijft lastig als we het spel moeten maken terwijl de tegenstander massaal verdedigd. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd door onze fysieke kracht en veel werklust verdiend met 3-0 gewonnen. Zaterdag spelen we om 13.00 uur thuis tegen Dalfsen.

USV MO15-2 - Bergentheim MO15-1 (6-1) :

Met een lichte witte deken van vorst over de velden mochten wij vandaag thuis voetballen tegen de meiden uit Bergentheim. Onze meiden vooraf gewaarschuwd om de tegenstander niet te onderschatten, gezien de wedstrijden van het vorige seizoen. Maar vanaf de 1e minuut was het voetballen onrustig en kwamen we niet echt lekker uit de startblokken. Maar bij vlagen ging de knop om en werd de bal wel goed rond gespeeld. Vanuit een hoekschop scoorde wij de 1-0 in de 10e minuut, maar ook daarna bleef het te onrustig in het USV team, waardoor we in de 20e minuut de 1-1 om de oren kregen vanuit een snelle counter. Maar de meiden bleven wel met inzet voetballen en probeerden weer gevaarlijk te zijn in het doelgebied van de tegenstander. Maar de bal wilde er steeds maar niet in. Maar de USV meiden bleven hard werken en dat gaf als resultaat in de 25e minuut na een goede pass van Loïs een mooi doelpunt op van Lotte. Door wat wissels werd het voetbal wat beter en in de 35e minuut scoorde Tirza met een mooi afstandsschot de 3-1 op het scorebord. In de rust een paar “boze” woorden en tips geuit door de trainer en een aantal pepers uitgedeeld, want de pit ontbrak bij sommige dames de eerste helft. Na de rust probeerden de USV meiden van alles, maar we bleven te onrustig bij balbezit. Maar bij vlagen kwam het goede voetbal opeens weer boven drijven en gingen onze meiden met mooi voetbal en met diverse kansen op het doel van Bergentheim af. Dit gaf als resultaat uiteindelijk een 6-1 eindstand op het scorebord, door doelpunten van Sophie, Lisanne en Löis. Maar dit resultaat is behaald door het GEHELE team, want samen waren ze vandaag weer op karakter supersterk, want met goed voetbal lukte het vandaag niet echt. Maar ook zulke wedstrijden moet je dan maar zien te winnen. Hard gewerkt dames,  op naar de volgende wedstrijd !

Nieuwleusen SV JO17-3 - USV JO17-1 (4-8

Geen verslag.

Bruchterveld MO17-1 - USV MO17-1 (0-1)

Op een kunstgrasveld, wat niet de favoriete ondergrond is, werd deze wedstrijd toch over de streep getrokken. Gelijk opgaand met kleine kansen over en weer. Een scheidsrechter die er soms rare streken op na hield, zeker als USV in de aanval was tot in het strafschop gebied. Na rust hetzelfde spelbeeld. USV was net als in de 1e helft terug houdend en vaak twee passen te laat. Toch was de strijd er niet minder om. Uiteindelijk kwam toch die kans welke we nodig hadden. De verdediging van Bruchterveld aarzelde met Marieke in de buurt. Dat werd hun noodlottig en beheerst schoot zij de bal langs de keepster binnen. De laatste minuten de mouwen opstropen en geen kans meer weggegeven. Bravo.

USV JO19-1 - Raalte JO19-1 (2-3)

De eerste helft leek er weinig aan de hand, maar toch kon USV de tweede helft de voorsprong niet behouden. Raalte kreeg de eerste helft nog weinig grip op de mannen van USV. Door een goed uitgevoerde corner werd Martijn Kremer de gelukkige om hem bij de tweede paal in te tikken. In het begin van de tweede helft was er ook nog weinig aan de hand totdat USV zijn eerste tegengoal kreeg. Vanuit een afvallende corner werd er geen druk gezet en kon er vanaf de zestien vrij worden geschoten, 1-1. Nog geen tien minuten later werd de 1-2 binnengeschoten. USV schakelde te langzaam om en had de as van het veld vrij open om zijn tweede tegentreffer van de middag te incasseren. Door hard werken kon Max Schaeffer vanaf elf meter zijn eigen gecreëerde strafschop verzilveren. Opnieuw een gelijke stand, maar weer werd er binnen 5 minuten een tegentreffer genoteerd op het scorebord. Tim Slagter liet zich gaan en moest hierdoor 10 minuten verplicht rusten. De daaruit volgende vrijetrap werd via de muur binnengeschoten en het feest voor Raalte was compleet. Hierna werden er nog enkele kansen gecreëerd, maar stuitte de mannen van USV voornamelijk op de geparkeerde bus van Raalte. Na deze eerste nederlaag moet USV de resterende wedstrijden gaan winnen voor het hoogste resultaat en zijn er nog vier grote finales te gaan na een weekje rust.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!