USV zondag thuis tegen Oldeholtpade.

Na een alleszins acceptabele eerste helft in en tegen Oldemarkt verloor USV afgelopen zondag voor de 3e  keer op rij. Na de sterke start van het seizoen is USV daardoor weggezakt richting onderste plaatsen van de ranglijst. Zondag gaat USV proberen de lijn naar boven weer te pakken te krijgen. Dan moet dan gebeuren tegen Oldeholtpade. Niet zo eenvoudig, want de promovendus is met Dwingeloo de koploper in 3 D. Oldeholtpade leek zondag op bezoek bij THOR op weg naar een nieuwe zege, maar de thuisclub kwam alsnog langszij (3-3).

Even voorstellen Oldeholtpade

De in 1962 opgerichte club uit de Friese gemeente Weststellingwerf maakt sprookjesachtige tijden door. Oldeholtpade had al 15 jaar een doorlopend abonnement voor de 5e klasse toen in het seizoen 2016/2017 de titel werd veroverd. Afgelopen juni was het weer feest. De 2e plaats achter kampioen Veno gaf recht op het spelen van nacompetitie. OVC ’21 werd geklopt zodat Oldeholtpade zich 3e klasser mocht noemen. In deze 2 succesvolle seizoenen scoorde Oldeholtpade meer dan 200 (!) treffers. De geweldige opmars kan niet los worden gezien van het fenomeen in de spits: Wilco Elshof is de naam. Hij kwam over van Marum en sinds zijn komst blijft het kanon maar bulderen. Alleen vorig seizoen al maakte de varkensboer uit het nabij gelegen Nijeholtpade er 52. De voetbalclub speelt een centrale rol in het ruim 1.000 inwoners tellende dorp. De club doet op zondag met 5 teams mee aan de competitie. Ook is er een seniorenteam op zaterdag actief. En ook bij de vrouwen en de jeugd is Oldeholtpade goed vertegenwoordigd.

De eerste editie ooit van USV-Oldeholtpade  begint zondag om 14.00 uur op sportpark Hulsterlanden. Scheidrechter is R. Vos.

Ook te zien op sportpark Hulsterlanden

Het voetbalweekend begint alweer op vrijdagavond. USV VR 2 speelt dan een rondje 7 tegen 7 in eigen huis Op zaterdag wordt er om 9.00 uur afgetrapt met een rij wedstrijden van de jeugd. Om 14.30 uur verzorgt koploper USV JO 19-1 het sluitstuk tegen Raalte, de nummer 4 van de ranglijst.. Op zondag speelt niet alleen USV 1 thuis. Ook USV 2 en USV 3 zijn gastheer, van respectievelijk Rohda Raalte en Dedemsvaart.

Complete weekendprogramma

Nieuwsgierig naar het complete programma? Klik dan op de homepage bovenaan in de navigatiebalk op Programma & Uitslagen. Dan verschijnt de zogenoemde widget. Je ziet vier knoppen. Onder de knop links staan alle thuiswedstrijden. Onder tweede knop alle uitwedstrijden. Daarnaast de knop met de uitslagen en helemaal rechts kun je terecht voor landelijk voetbalnieuws. Of download de voetbal.nl app.

Jhonata Cesario was goed op dreef in Oldemarkt en zette USV op voorsprong.

  

         

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!