USV presenteert: Familietoernooi.

Ben jij de ‘Sjaak’ voor 2019? Heeft die altijd maar tetterende tante To jou aangewezen om de volgende familiedag te organiseren? En je hebt nog geen idee hoe of wat? USV heeft de oplossing. Op zaterdag 8 juni 2019 wordt op sportpark Hulsterlanden het familievoetbaltoernooi georganiseerd. Gezellig met je familie op het terras bij USV. Met koffie, drankjes en natuurlijk een heerlijke bbq. Rode draad is het 7 tegen 7 familievoetbaltoernooi. Een compleet arrangement voor een onvergetelijke familiedag. Een keer wat anders dan die puzzeltocht, dat klootschieten of erger nog: kanovaren. En je hoeft er weinig voor te doen. Stel een team samen en laat de rest van de familie supporteren met spandoeken, toeters en bellen. Familiedag? Zo makkelijk kan het zijn.

 

Familievoetbaltoernooi bij USV. Keer wat anders dan fietsen met je familie.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!