USV presenteert: Rabobank FIFA.

Het clubgebouw van USV is een van de locaties waar op vrijdagavond 30 november een voorronde wordt gespeeld van het door Rabobank Vaart en Vechtstreek georganiseerde FIFA toernooi. Andere voorrondes worden gehouden in Ommen en Gramsbergen. De 12 beste spelers van elke voorronde plaatsen zich voor de grote finale van dit regionale E-voetbaltoernooi. Die wordt gespeeld op donderdag 27 december bij HHC in Hardenberg. Leden van USV worden van harte uitgenodigd mee te doen aan de voorronde.  Er zijn mooie prijzen te winnen. En speel je namens USV? Dan krijgt ook de club een leuke prijs als je in de finale bij de beste 3 zit. Houd verdere berichtgeving over dit toernooi in de gaten.

 

Nog meer FIFA bij USV

usv fifa 2019

Mathijs Willdeboer werd vorig seizoen de eerste E-voetbal kampioen van USV. Het toernooi viel zeer in de smaak bij de deelnemers. Daarom staat vrijdag 28 december de prestigieuze titel opnieuw op het spel. Dan wordt het clubgebouw opnieuw omgetoverd tot professionele gameroom voor de 2e editie van dit  FIFA toernooi bij USV. Dus noteer ook deze datum alvast!

klik hier om je aan te melden voor dit evenement.

 

 

 

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!