Wedstrijdverslagen en uitslagen jeugd dd 27-10-2018.

4x4 (vorige week)

Vanmorgen hebben we heerlijk gevoetbald in het zonnetje. We speelden tegen Porto (Balkbrug), en Paris SG en Monaco (Dalfsen). Net zoals in de Champions League werden de deze grootmachten met gemak onder de duim gehouden door Glasgow Rangers, Celtic en Hearts. De partijtjes van 12 minuten werden weer vol fanatisme afgewerkt. Na afloop mocht iedereen een penalty nemen. De volgende twee weken spelen we uitwedstrijden in Ommen (aanvang 9.30 uur), maar we gaan er vanuit dat we weer op net zoveel supporters kunnen rekenen als tijdens de thuiswedstrijden.

USV JO8-1 – SJO FC Dalfsen JO8-2 (12-2) (vorige week)

Vanochtend koude start maar allemaal met veel zin aan de wedstrijd begonnen en dat was goed zichtbaar. De wedstrijd van vorige week heeft ons weer op scherp gezet. Al snel is het 1-0 en lopen we uit. We spelen heel goed samen en over, leuk om te zien jongens ! Na rust vloeit de energie een beetje weg, maar spelen we de wedstrijd goed uit tot een mooie overwinning. Daarna nog penalty’s……je kunt zien dat we getraind hebben hierop……ze vliegen niet meer huizenhoog over. Was een mooie ochtend om te kijken.

USV JO8-1 – Sc Overwetering JO8-1 (8-1)

Met een stralende zon vandaag weer een thuiswedstrijd. Tegen Olst moesten we. Nog nooit tegen gespeeld dus even afwachten wat we kunnen verwachten. Met een goede start was scoorden we al snel en liepen uit tot 4-0. Toen een tegendoelpunt door Overwetering. Na de rust over en weer nog veel kansen en onze keeper verrichte een paar goede reddingen. Uiteindelijk 8-1 en nog leuke penalty serie gedaan.

USC JO9-2 – JCLE JO9-1 (2-14)

We hadden er zin in vandaag met de opkomende zon en een strak veld. Dat gold ook voor de tegenstander en helaas waren ze een maatje te groot voor ons. Met ondersteuning van Sarah en Chloe hebben we dapper gestreden en zelfs ook 2x gescoord. Het ontbrak echter aan scherpte, waardoor de tegenstander snel uitliep. Volgende keer gaan we er weer voor.

USV JO9-1g – Berkum JO9-2 (2-6 )

Geen verslag.

Lemelerveld JO10-3 – USV JO10 1g

Geen verslag en uitslag.

USV JO11-1 – HHC Hardenberg JO11-6G (13-1)

Redelijke wedstrijd van onze kant tegen een heel zwakke tegenstander. We kwamen al snel op een 4-0 voorsprong. Daarna was het een stuk minder van onze kant. Daarnaast was de keeper van de tegenpartij een sta in de weg. Het derde en vierde kwart liep het weer en liepen we uit naar een 13-1 overwinning.

HTC JO12-3 – USV JO12-1 (2-11)

Vanmorgen een vroeg vertrek naar HTC Zwolle. HTC met een 4e plek en wij met een 10e plek waren de verwachtingen niet al te hoog, als we maar leuk en vooral samen zouden voetballen was ons uitgangspunt. En dat deden de jongens vandaag als dit seizoen nog niet eerder! Al snel viel de eerste goal tussen de latten van het HTC doel en de tweede er vlak achteraan. De jongens gingen als een stoomtrein door en iedereen ging er volledig voor. Dat maakte uiteindelijk dat we met een 2-11 eindstand de 3 punten mee konden nemen naar Nieuwleusen en hiermee hopelijk een ommekeer in ons seizoen met nog meer punten in het vooruitzicht!

USV JO13-2 – SJO JCO JO13-6 (6-5)

Geen verslag.

Den Ham JO13-2 – USV JO13-1 (6-1)

Vanmorgen vroeg uit de veren en op weg De Ham, de koploper. Met voor de inzet als doelstelling. De opdracht om meer als team te voetballen en niet het hoofd laten hangen na een doelpunt. De eerste helft deden de jongens goed hun best en. Helaas toch een paar tegendoelpunten, maar ook een mooi doelpunt. Het eerste tegendoelpunt van Den Ham. Ruststand 4-1. In de rust het team een compliment gegeven en een paar tips. Ook de 2e helft toonde USV een goede inzet, maar scoorde Den Ham nog 2 keer. Eindstand 6-1 maar een dikke voldoende voor de inzet van USV.

SP Daarle MO15-1 – USV MO15-2 (1-3)

Kreet van vandaag : een goed engeltje is goud waard !!! En die hadden we vandaag ook echt op de lat zitten, want Daarle had in de rust zeker met 5-1 voor moeten staan, gezien de 100% doelkansen die ze (gelukkig) allemaal naast ons doel schoten of dat Lara goed haar vrouwtje stond in haar doel! Want onze meiden kwamen de eerste helft maar niet aan het voetballen en waren niet scherp. Vanaf de aftrap was Daarle feller en waren onze meiden steeds 2 stappen te laat in elk duel…….maar blijkbaar zat op ons doel een super engeltje, want de meiden uit Daarle kregen de bal er (gelukkig) maar niet in. En wij hadden eigenlijk geen enkele doelkans gehad. Maar net voor de rust kregen we nog een hoekschop en na een goede aanname van Lotte in de 16 meter, schoot ze de 0-1 op het scorebord. Vlak erna klonk ook al meteen het rustsignaal. In de rust even wat peper in de meiden gestopt, zoals: scherper zijn, meer duels winnen en ga eens voetballen! Daar was iets van te zien, maar Daarle kwam weer goed uit de startblokken, maar Lara stond vandaag supergoed te keepen en had een paar cruciale reddingen, waardoor de 0-1 op het scorebord bleef staan. Maar na veel billenknijpen viel in de 65e toch nog de 1-1. Verdiend, gezien alle kansen die ze al hadden gehad. Maar de USV meiden bleven weer als een team knokken en de teamgeest was te ruiken naast het veld, waardoor het een hele mooie wedstrijd was om te zien qua spanning. Af en toe kwamen de USV’ers aan het voetballen en dan zag je meteen de klasse van de meiden en dat werd vlak voor tijd nog beloond met 2 hele mooie doelpunten van Loïs, een afstandsschot vanaf +/- 25 meter en Lisa na een mooie combinatie (na horen zeggen, want ik was nog aan het schrijven over de 1-2) in de 68e en 70e minuut !!! Over doeltreffendheid gesproken !!! Super prestatie vandaag meiden, op karakter, top !!!

Oympia MO15-1 – USV MO15-1 (2-3)

Vanmorgen al vroeg op pad naar Hasselt. Om 9 uur stonden we klaar op het hoofdveld. In het begin speelden we super goed. Door goed samenspelen kwamen de eerste 2 doelpunten en stond het 0-2. Het lukte de tegenstander om voor de rust nog de 1-2 te scoren. Na de rust begonnen we weer goed en na een goede aanval scoorden we de 1-3. Daarna had de tegenstander heel veel kansen en werden we onder druk gezet. Daaruit kwam de 2-3. Toen moesten we nog 10 minuten spelen. De tegenstander had heel veel kansen maar doordat we met zijn allen goed verdedigden bleef de eindstand 2-3. WE HEBBEN GEWONNEN!!! De volgende wedstrijd is thuis op woensdagavond, een bekerwedstrijd. De wedstrijd is weer tegen Olympia MO15-1.

USV JO15-3 – Gramsbergen JO15 3G (4-1)

Matig voetbal , toch winnen. Dit belooft nog wat als we echt gaan voetballen

Heino JO15-4 – USV JO15-2 (3-8)

Geen verslag.

USV JO15-1 – Gramsbergen JO15-2G (3-1)

Vanmiddag thuiswedstrijd tegen Gramsbergen. 3-1 gewonnen! Er valt nog genoeg te verbeteren.  De conditie van sommige spelers bijvoorbeeld. Maar 3 punten in de pocket, uiteindelijk draait het om de punten. Op naar volgende week, 9.30 uit tegen HHC.

USV MO17-1 – Bergentheim MO17-1 (1-0)

En daar was de eerste winst. In een vrij gelijk opgaande wedstrijd, gaven beide teams elkaar niet veel toe. De wil om te winnen was erg groot, doch USV maakte het bevrijdende doelpunt in de 1e helft. Marieke ging goed door, waar de keepster twijfelde en scoorde heel beheerst de 1-0. Na rust even een verzwakking, zonder schade en daarna werd de draad weer opgepakt. Veel strijd bij beide teams, met USV als uiteindelijke winnaar.

USV JO17-1G – SJO JCHW JO17-2 (4-1)

Geen verslag.

Mariënheem JO19-1 – USV JO19-1 (0-6)

Vandaag moesten de heren van USV uit naar het kleinschalige Mariënheem. Kleinschalig in het aantal teams, maar wel een achttienkoppige selectie voor de JO19. Het spelbeeld werd al snel duidelijk. Mariënheem parkeerde de bus, loerde op de counter en liet USV het spel maken. In de eerste helft werd daar af en toe goed van geprofiteerd en kreeg USV enkele kleine tot grote kansen. Ondanks alle kansen kwam het 1e doelpunt pas na een half uur spelen op naam van Max Schaeffer. In de omschakeling werd Martijn Kremer gezocht die de bal goed in een keer doorspeelde naar Max Schaeffer. Dit was tevens de tussenstand, waarna USV de tweede helft goed uit de kleedkamer kwam. Door een slecht inspelen van Mariënheem kon Brian Grooters de bal voorin oppikken en stond hij na een simpele 1-2 met Max Schaeffer 1 op 1 met de keeper. In de eerste helft kon de keeper nog redding brengen op het schot van Brian Grooters, maar dit keer werd de bal keurig langs de keeper geschoven. De 0-3 kwam door goed druk te zetten en wederom een slechte inspeelpass die dit keer terug werd gespeeld op de keeper. Martijn Kremer was daar als de kippen bij en kwam daar goed tussen. De 0-4 was wederom door goed voorbereidend werk van Max Schaeffer die Julian Brinkman zijn breedtepass in het dak van het doel zag schieten. Julian Bijker liet wederom geen competitiewedstrijd voorbij gaan zonder een doelpuntje mee te pikken. Als rechtsbuiten kwam hij weer snel langs zijn man en schoof hij de bal in de linkeronderhoek, 0-5. Als laatste liet Rubin Brasjen weer zien waarom iedereen hem Messi noemt. Na het passeren van twee man schoot hij de bal randje zestien keurig over de keeper heen in de rechter kruising. Een verdiende 0-6 overwinning en een beter spel dan twee weken terug. Tot volgende week thuis tegen Raalte, aanvang 14:30.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!