USV zondag thuis tegen Renado

RenadoOndanks alle goede bedoelingen liet USV zondag geen grote indruk achter in Boijl. Het duel tegen Trinitas speelde zich vooral op het middenveld af. Maar waar de thuisclub nog wel wat kansen en mogelijkheden bij elkaar wist te spelen, kwam USV maar heel weinig in de buurt van het doel van de tegenpartij. Uiteindelijk trok Trinitas dan ook verdiend met 2-0 aan het langste eind. USV was niet de enige ploeg uit het linkerrijtje die punten liet liggen. Door de uitslagen van afgelopen zondag werden de verschillen op de ranglijst een stuk kleiner. Renado. de tegenstander van komende zondag, wacht nog wel op het eerste puntje na de nipte 1-0 nederlaag bij THOR.

Even voorstellen Renado
De club uit het Friese Sint Nicolaasga vierde op 11 april van dit jaar de 80e verjaardag. In de competitie zijn 4 seniorenelftallen en een 35+ team actief. De junioren zijn samen met de junioren van voetbalvereniging Idskenhuizen (VVI) ondergebracht in RVC (Renado VVI Combinatie). De clubnaam is afgeleid van de aloude strijdkreet REcht NAar DOel. Vorig seizoen wisten de roodwitten met een 11e plaats net de nacompetitie te ontlopen, nadat een jaar eerder de titel in 4A Noord met ruime voorsprong op de concurrentie werd veroverd. Het dorp Sint Nicolaasga (Sint Nyk) heeft een katholieke geschiedenis en is onderdeel van de gemeente De Friese Meren.

De eerste editie ooit van USV-Renado begint zondag om 14.00 uur op sportpark Hulsterlanden. Scheidrechter is B.B.G. ten Berge.

Ook te zien op sportpark Hulsterlanden
Dit weekend is er slechts een beperkt programma, dat zich op zaterdag alleen afspeelt in de ochtenduren. Ook de overige senioren hebben herfstvakantie. USV 2 (zat.) en op zondag USV 2 en 3 komen niet in actie.

Complete weekendprogramma
Nieuwsgierig naar het complete programma? Klik dan op de homepage bovenaan in de navigatiebalk op Programma & Uitslagen. Dan verschijnt de zogenoemde widget. Je ziet vier knoppen. Onder de knop links staan alle thuiswedstrijden. Onder tweede knop alle uitwedstrijden. Daarnaast de knop met de uitslagen en helemaal rechts kun je terecht voor landelijk voetbalnieuws. Of download de voetbal.nl app.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!