Jasper was pupil van de week

7 oktober was ik pupil van de week. Om half 1 meldde ik me in de kantine. Ik mocht mee met het eerste naar de kleedkamer, waar ik het speciale “pupil van de week-trainingspak aan mocht.
Toen iedereen aangekleed was, gingen we warmlopen op het hoofdveld. Na het warmlopen mocht ik mee naar de kleedkamer voor de wedstrijdbespreking. Toen de wedstrijd begon, mocht ik de wedstrijdbal mee het veld op nemen en daarna mocht ik het eerste doelpunt maken. Daarna mocht ik in de dug-out meekijken naar de wedstrijd. Deze hebben ze met 2-0 gewonnen!
Toen we ons na de wedstrijd hadden omgekleed, kreeg ik in de kantine een groot bord patat en terwijl ik dat aan het eten was, kreeg ik ook nog een mooie bal met de namen van de spelers er op.

Ik heb een super leuke dag gehad!!!!
1819 jvr pvdw

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!