Wedstrijdverslagen en uitslagen Jeugd d.d. 13-10-2018.

 

USV Kabouters

Wederom 20 kabouters vanmorgen bij de tweewekelijkse training. De volgende training is op zaterdag 23 oktober.

USV 4 tegen 4 Glasgow Rangers / Celtic / Hearts

Geen verslag ontvangen.

Heino JO8-1 – USV JO8-1 (5-9)

USV JO8 tegen Heino JO8. Het was een lastige wedstrijd ondanks de uitslag. We waren niet helemaal scherp en misten ritme na het uitvallen van de oefenwedstrijd vorige week, maar met doorzetten en wilskracht en paar mooie acties toch gewonnen, jongens trots!

DOS Kampen JO9-3 – USV JO9-1g (1-7)

We vertrokken om half acht bij USV richting Kampen waar we om half negen tegen DOS op het hoofdveld (kunstgras) mochten aantreden. Ondanks het vroege tijdstip waren de temperaturen zeer aangenaam deze ochtend. Eerst even de warming up en vervolgens aan de aftrap. In de eerste 10 minuten voetbalde we ons naar een 0-1 voorsprong. Hierna gingen we verder met schitterde combinatie voetbal en dit resulteerde in een 0-3 ruststand. Na de rust gingen we door en de combinaties volgde elkaar op en de één was nog mooier dan de ander. Bij de tweede time out was de stand 1-5. In deze 10 minuten zat tevens het mooiste doelpunt van ons, een afstandsschot die met de zeerste precisie in kruising verdween. De laatste 10 minuten scoorde we nog twee keer en dat leverde dus een eindstand op van 1-7! Samengevat een goede, fysieke wedstrijd met zeer goed positie voetbal.

HHC Hardenberg JO9-2 – USV JO9-2 (4-0)

Met de opkomende zon in het gezicht begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. De eerste 10 minuten gingen mooi gelijk op, maar in het tweede kwart was de scherpte er bij ons wat van af. Daardoor gingen we met een 3-0 achterstand de rust in. Dit pakten we in de tweede helft weer goed op, zodat we gelijkwaardig waren aan de tegenstander. Een mooie corner werd in 1x op de pantoffel genomen, maar ging helaas voor ons op de paal. Uiteindelijk lukte het ons niet om de kansen af te maken en verloren we de wedstrijd met 4-0. De inzet en de sfeer waren heel goed en bieden kansen voor de volgende wedstrijd.

USV JO10-1g – Heino JO10-4 (9-4)

Zaterdag 13 oktober was een prachtige dag om te voetballen. JO10-1G speelde thuis tegen Heino JO10-4. We begonnen met de opstelling die inmiddels redelijk bekend is bij de spelers. Famke van Dijk in het doel, Timo de Boer laatste man, Nick Westerman rechts, Willem Lindeboom links, Jasper Slager mid-mid en Jesse Tas in de spits. Morris Brouwer kwam het team versterken en begon als reserve speler.  Tijdens de wedstrijd werd er continue gewisseld zodat iedereen even veel aan het voetballen toe kwam. De afgelopen paar wedstrijden hadden we dik gewonnen en ook nu begon het team solide. Doordat iedereen goed op zijn positie speelde kwamen de tegenstanders er niet doorheen. Al redelijk snel kwam we op voorsprong. 1-0….2-0….3-0….toen een doelpunt van de tegenstander 3-1.  In de rust was de stand 4-2. Tijdens de rust was er nog een keeperswissel. Omdat Timo en Famke niet op het veld van (keeper)shirt wilden ruilen, trokken ze een sprintje naar de kleedkamer. Na de rust bleven we op de zelfde voet doorgaan. Er werd af toe leuk overgespeeld (vaak ook niet). Soms was het een beetje verwarrend wat de opstelling was (doordat we continu wisselen), maar we bleven de wedstrijd controleren. Als eindstand werd 9-4 genoteerd. Een mooie prestatie!

SV Nieuwleusen JO11-3 – USV JO11-1 (5-4)

Onvoorstelbaar dat we dit hebben weggegeven. Na diverse kansen en mogelijkheden voor ons was het Nieuwleusen dat de eerste goal maakte. Daarna golfde het spel redelijk op en neer echter de grootste kansen waren voor ons. Daarna kwamen we door een schitterende goal op 1-1, Wanneer daarna enkele jongens niet doen wat gevraagd wordt roep je de problemen over jezelf af. SV liep snel uit naar een 3-1 voorsprong echter we kwamen terug tot 3-3 en zelfs 3-4. Daarna weer teveel spelers die voor zichzelf gingen voetballen en dat werd ons fataal. In de laatste minuten scoorde SV nog 2x zodat de eindstand 5-4 voor Nieuwleusen werd. Beter de adviezen oppakken boys want jullie kunnen veel beter.

USV JO12-1 – Lemelerveld JO12-2 (6-3)

Volle bak zon, thuiswedstrijd en winst… Wat een lekker begin van de zaterdag!  Na een paar wedstrijden waarbij de tegenstand een maatje te groot was kon er vandaag weer leuk gevoetbald worden. We hadden het absoluut niet makkelijk en Lemelerveld was een waardige tegenstander. Goed voor de motivatie van de jongens en hopelijk is hiermee het tij gekeerd en gaat de bal weer wat vaker onze kant op rollen.

DOS Kampen MO13-1 – USV MO13-1 (1-7)

Vandaag speelden we weer in Kampen, maar nu tegen Dos Kampen. We begonnen de wedstrijd slap. Hierdoor hadden zij veel meer balbezit en hadden ze een paar kansjes. Nadat Wiktoria en Hanna in het veld kwamen, begonnen we goed te voetballen. We gingen de duels aan en speelden over. Voor rust maakte Lieke een hattrick. De verdediging bestond in de eerste helft uit Ilse, Sanne en Nina. Samen met onze goed keepende Liv en voorstopper Marit zorgden zij ervoor dat de tegenstander niet scoorde. De ruststand was 0-3. Na rust maakten zij een doelpunt, maar daarna kwamen wij op stoom. Suus, Aysha, Sharon, Senaida en Myra waren op het middenveld oppermachtig. Hanna maakte ook een hattrick en ook Lotte was in de aanval een plaag voor de tegenstander. Een goede wedstrijd gespeeld, dames! Volgende week een weekje rust en daarna gaan we verder om onze koppositie te verdedigen/veilig te stellen.

USV JO13-1 – SJO JCO JO13-3g (1-0)

Nieuwe ronde en nieuwe kansen. Deze keer een mooie maar zwaar bevochten wedstrijd in het voordeel kunnen afsluiten. Na enkele minuten voetballen was het al duidelijk dat de teams gelijkwaardig zijn. USV speelde beter dan vorige week, maar de inzet mocht wel beter. Na 20 minuten spelen kam USV voor na een mooie aanval en een mooi doelpunt van Matthijs. Na de rust kwam SJO JCO beter uit de kleedkamer en ging het gelijk op. Beide teams hadden kansen. Na een spannende 2e helft, kon UVS toch de punten bij zich houden. Een mooie overwinning. Goed gespeeld.

USV JO13-2 – CSV’28 JO13-9g (3-9)

Leuke wedstrijd, In het begin was CSV een maatje fanatieker. Na de rust binnen korte tijd drie doelpunten ingehaald. Helaas was de achterstand te groot om nog te kunnen winnen. De jongens hebben hard gewerkt en kunnen met het hoofd hoog de volgende uitdaging aangaan. Nog een beetje werken aan het buitenspel en het niet laten onder krijgen door een paar tegendoelpunten.

USV MO15-1 – SVO VVZ MO15 (2-3)

Het was een hele warme middag. We begonnen redelijk, en later werden we steeds beter en scoorden we de 1-0 via een counter. Na de 1-1 van de VVZ lukte het ons om de 2-1 voor de rust te maken. En gingen we met een voorsprong de rust in. Na de rust kwamen we onder druk te staan en helaas lukt het niet om de voorsprong te behouden en werd het 2-2. We verdedigden goed en hadden nog een paar kleine kansjes, maar VVZ was uiteindelijk iets te sterk. Op het laatst scoorden ze de 2-3. We kregen nog een kans in de laatste minuut via een vrije trap, maar helaas ging die er niet in. Wel goed gespeeld. Volgende week zaterdag zijn we vrij, maar woensdag 24 oktober spelen we een bekerwedstrijd tegen Olympia’28 thuis om 19.30 uur. Één ding is zeker, USV MO15-1 wint de beker!!!!!

JVC Dedemsvaart MO15-1 – USV MO15-2 (1-5)

Vanmorgen mochten onze meiden voetballen in Dedemsvaart bij JVC. De meiden vooraf goed gewaarschuwd, om de tegenstandster van vandaag niet te onderschatten, omdat die een paar weken terug met grotere cijfers van onze MO15-1 hadden verloren. Blijkbaar waren onze meiden vanaf de aftrap toch niet helemaal scherp, want de USV meiden hadden het lastig de eerste 20 minuten en kwamen totaal niet aan ons eigen voetbal toe, ondanks de diverse kansen aan allebei de kanten. Dat gaf ook de 1-0 voor JVC in de 25 minuut tot resultaat. Maar onze meiden bleven ervoor knokken en zetten in de 27e en 29e minuut al de 1-1 en 1-2 op het scorebord door Iris en Lotte. Dat was het kantelpunt van de wedstrijd, want toen begonnen we beter te voetballen, maar de keepster van JVC stond beregoed te keepen, dus het scoren viel niet mee. Vlak voor rust viel nog de 1-3 door een goede persoonlijke actie die eerst tegen de paal ging, maar door alert reageren in de rebound er toch in ging. In de rust even lekker ontspannen en wat tips aan de meiden, blijf voetballen en knok voor elke bal. Dat was te zien begin van de 2e helft, want met een mooie aanval via diverse posities, kwam onze spits vrij voor het doel en schoot de 1-4 erin. Maar ook de rest van het team bleef knokken, want voetballend lukte het af en toe niet meer, door omzettingen qua posities en vermoeidheid. Maar vanuit een corner viel nog de 1-5. Ondank een iets mindere wedstrijd, toch weer een zeer goed resultaat vandaag. Goed gedaan meiden, klasse !!!

JCLE JO15-1g – USV JO15-1 (4-1)

Volgende week in de herkansing, bekerwedstrijd tegen JCLE JO15-1g!

USV JO15-2 – SJO JCO JO15-5 (14-1)

Geen verslag ontvangen.

Heino JO15-3 – USV JO15-3 (1-4)

De mannen hebben vandaag weer gevoetbald. Er was  weer strijd en de wil. Nog wat schoonheidsfoutjes maar verder goed gespeeld. Goed gedaan mannen.

Hardenberg’85 MO17-1 – USV MO17-1 (1-1)

Geen verslag ontvangen.

CSV’28 JO17-6 – USV JO17-1g (7-1)

Geen verslag ontvangen.

USV JO19-1 – Broekland JO19-1 (3-3)

Een verloren tweede helft kost USV de punten. In de eerste helft werd er redelijk goed gevoetbald door USV. Zo kwamen de mannen ook niet minder verdiend op een 2-0 voorsprong door de doelpunten van Julian Bijker en Stefan Klein. Ondanks de vele blessures creëerden de heren nog een hand vol kansen maar daarvan mocht er helaas maar een het goeie kant van het net te raken door Max Schaeffer. Hierna was de scherpte in de omschakeling wederom niet aanwezig. Dit koste USV 2 doelpunten tegen, waarna Broekland weer geloof kreeg. Door dit geloof wisten zij met een fantastisch schot de 3-3 te maken. Hierna werd er nog een paar keer van afstand geschoten, raakte Ian Vlierman nog de lat en reageerde de keeper van broekland super op een 1 tegen 1 situatie. 2 punten verloren in deze wedstrijd.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!