Joop Munsterman op sponsoravond USV

Op initiatief van de sponsorcommissie van USV was woensdagavond Joop Munsterman terug bij USV. Zes jaar geleden ging het over de successtory van FC Twente. Intussen is er veel veranderd. Munsterman is opgestapt als voorzitter en de Tukkers zijn afgegleden naar de Keuken Kampioen Divisie. Hoe kon dit gebeuren? Wat was zijn rol in het drama? Aimabel als altijd stond Joop Munsterman open voor alle vragen. Toch bleven er ook best wel sluiers hangen rond de hoofdrolspelers in het Twentse fiasco. Voor bijna 100 sponsoren en andere genodigden werd de avond aan elkaar gepraat door RTV Oost presentator Bert van Losser. Die op zijn beurt als extra spreker Jan van Staa had meegenomen. Deze voetbalman bij uitstek was vorig seizoen nog trainer van Go Ahead Eagles. Na afloop werd er uitgebreid nagepraat onder genot van een hapje en drankje, aangeboden door USV sponsor Puik uit Ommen. Een uitgebreid interview van Werner van der Veen met Joop Munsterman lees je binnenkort op deze site.

1819 Munsterman 1
Sprekersavond bij USV. Met achter de tafel vanaf links Jan van Staa, Joop Munsterman en Bert van Losser.

1819 Munsterman 2
In de zaal sponsoren en andere genodigden.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!