Degelijk USV geeft Havelte geen kans.

Dankzij een 2-0 zege op Havelte blijft USV ongeslagen en daardoor bovenin meedoen op de ranglijst.  Spits Ron Meijerink was scherp en prikte twee keer raak.De overwinning was meer dan verdiend. USV had vanaf het begin de bal in bezit. Toch was de prachtige steekpass van Dennis van der Veen op Ron Meijerink na 13 minuten een van de weinige hoogtepunten in de eerste helft (1-0). USV controleerde de wedstrijd  en Havelte probeerde af en toe en via Bjorn van Dalen wat terug te doen. Maar het bleef allemaal wat vlakjes. Echt opwindend werd het niet. Na rust mocht Havelte nog een kwartiertje hopen op een goed resultaat. Leon Kooiker kopte in vrije positie over en Dennis van der Veen kwam alleen voor de goed keepende Mark Bolding net verkeerd uit. In de 66e minuut was het wel raak. Na een goed lopende aanval was de voorzet van Leon Kooiker van dichtbij niet te missen voor Ron Meijerink (2-0). Meteen de beslissing. Want daarna ging bij Havelte langzaam het licht uit. USV werd steeds dominanter en kreeg in de slotfase kans op kans. Maar Leon Kooiker, Sander Schaeffer en Ron Meijerink kregen het scorebord niet meer in beweging. Zondag gaat USV op bezoek bij Trinitas. Aanvang 14.00 uur in Boijl, in de Friese gemeente Weststellingwerf.

Ron Meijerink drukt af voor zijn eerste treffer.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!