USV zondag thuis tegen Havelte.

Discussie zondag na het bezoek aan THOR. Moesten we nou blij zijn met 1 punt of niet? Ja, zeiden sommigen. Als je 10 minuten voor tijd een penalty overleeft en daarna ook nog een paar benauwde momenten kent, moet je niet zeuren. Anderen wezen op de eerste helft en de periode direct na rust toen USV duidelijk beter was en diverse mogelijkheden had om het duel vroegtijdig in het voordeel te beslissen. Voor beide inzichten valt wat te zeggen. Kijken we naar de stand dan staat USV na 2 wedstrijden en 4 punten keurig in het linker rijtje. En daarover is bij USV geen enkele  discussie. Dat vindt iedereen prima!

Zondag gaat USV in eigen huis proberen deze positie verder te verstevigen. Dan komt Havelte op bezoek. De ploeg van trainer Eric Folio wacht nog op de eerste punten na nederlagen bij Steenwijker Boys (3-0) en afgelopen zondag thuis tegen het sterke Dwingeloo (1-3). Enigszins geflatteerd lazen we in de Meppeler.

USV en Havelte oefenden in de voorbereiding van dit seizoen nog tegen elkaar. Op veld 3 van sportpark Hulsterlanden werd er niet gescoord. De ploegen kennen elkaar ook nog van het seizoen 2016/2017. USV werd kampioen en Havelte pakte een periodetitel in 4 E Noord en promoveerde via de nacompetitie. Op 13 maart 2017 werd het op sportpark Hulsterlanden 1-0. Vlak voor rust viel de enige treffer toen Niek Hamers doelman Geurts in de lucht klopte, waarna Leon Kooiker voor de afronding zorgde. Hoewel maar anderhalf jaar later zijn van het Havelter team van toen niet veel namen meer over.

Vorig seizoen speelde Havelte ook in de 3e klasse D en eindigde op een 9e plaats  met 32 punten. Ruim voldoende voor handhaving. Havelte brengt 3 seniorenteams op de been en heeft ook een 45+ team. In de jeugd is de club uit het legerdorp in alle categorieën vertegenwoordigd.

De nieuwste editie van USV - Havelte begint zondag om 14.00 uur op sportpark Hulsterlanden. Scheidrechter is M. de Lang. 

Ook te zien op sportpark Hulsterlanden

Zaterdag trapt USV JO 9-2 om 9.00 uur de dag af tegen JVC Dedemsvaart. Daarna volgt een rij aan jeugdwedstrijden met een spits rond de lunch met onder meer 4 tegen 4 voetbal. Om 14.30 uur afgesloten door  USV MO 17-1 tegen Mariënberg en USV 2 (zat.) tegen HTC. Op zondag hebben USV 2 (zon.) en USV 3 een uitwedstrijd.

Complete weekendprogramma

Nieuwsgierig naar het complete programma? Klik dan op de homepage bovenaan in de navigatiebalk op Programma & Uitslagen. Dan verschijnt de zogenoemde widget. Je ziet vier knoppen. Onder de knop links staan alle thuiswedstrijden. Onder tweede knop alle uitwedstrijden. Daarnaast de knop met de uitslagen en helemaal rechts kun je terecht voor landelijk voetbalnieuws. Of download de voetbal.nl app.

Op zondag 26 augustus oefenden USV en Havelte nog tegen elkaar op veld 3 van sportpark Hulsterlanden.

         

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!