Overlijden Jan Huisman

1819 Jan Huisman

Vorige week zaterdag werden we opgeschrikt door het bericht dat ons lid Jan Huisman in zorgelijke toestand was opgenomen in het ziekenhuis. Dinsdagmiddag 25 september ontvingen we het trieste nieuws van zijn overlijden.

Jan werd op 1 maart 1989 opnieuw lid van USV. Opnieuw, want hij was al eerder een periode lid. Jan stopte tussentijds omdat hij zich wilde richten op een andere hobby, het hardlopen. Hij voetbalde jarenlang in onze lagere seniorenteams. Jan was zeker geen Messi, maar toonde altijd inzet en in de verdediging stond hij zijn mannetje.

Later hanteerde Jan de vlag. Hij was ook een aantal seizoenen grensrechter bij het eerste elftal. Dat deed hij op een voor hem zo kenmerkende manier: eerlijk en onopvallend.     

Ook voor de kaarters bij USV was Jan een vertrouwd gezicht. Regelmatig stond hij achter de bar tijdens het kaarten op de vrijdagavond.

Toen vorig seizoen bij USV het wandelvoetbal werd geïntroduceerd, toonde Jan zich enthousiast over dit initiatief. Hij was een van de eerste deelnemers aan deze spelvariant.

Sinds dinsdagmiddag is dit alles een herinnering. USV verliest in Jan Huisman een zeer gewaardeerd en betrokken lid. Jan werd 59 jaar.

Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte met dit grote verlies. Bij USV hangt dit weekend de vlag halfstok en wordt er voor aanvang van de wedstrijden 1 minuut stilte in acht genomen.  

Afscheid nemen van Jan en condoleances uitbrengen aan de familie kan op zaterdag 29 september van 19.00 tot 20.00 uur op het woonadres van Jan aan de Ds. van Diemenstraat 21 in Nieuwleusen.

De afscheidsdienst is op maandag 1 oktober om 10.30 uur in Uitvaartcentrum Nieuwleusen, Ds. Smitslaan 14 in Nieuwleusen.
Voor aanvang van de dienst is er ook hier van 9.45 uur tot 10.20 uur nog gelegenheid tot condoleren.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!