USV weinig overtuigend door in beker.

Er is nog flink wat werk aan de winkel voor coach Yves Heskamp van USV. Een week voor de start van de competitie kwamen de blauwwitten in en tegen IJhorst door een 2-2 gelijkspel wel een ronde verder in de beker maar de uitslag is niet erg overtuigend voor een team dat twee klassen hoger speelt dan de IJhorstenaren. Natuurlijk het ontbreken van aanvoerder Sander Schaeffer had wel degelijk invloed op de automatismen in het elftal maar een groot aantal spelers was duidelijk onvoldoende bij de les. Toch kwam USV in de eerste helft door doelpunten van Ron Meijerink en Leon Kooiker op een 0-2 voorsprong. Het hard werkende IJhorst deed door een treffer van Erik Wielink vlak voor rust nog wel wat terug, 1-2.

Ook na de pauze was het veldspel van USV verre van overtuigend. Kansen werden er wel gecreëerd maar steeds kwam de doelman van IJhorst als overwinnaar uit de strijd. De thuisploeg kwam in de slotminuten door Minne Meijer zelfs nog verdiend langszij, 2-2.

Zondag wacht de eerste confrontatie in de competitie. Dan komt DIO Oosterwolde, een van de getipte kanshebbers voor de titel, op bezoek in Nieuwleusen. Dan zal er door USV uit een ander vaatje getapt moeten worden om kans te maken op een goed resultaat. De wedstrijd op sportpark Hulsterlanden begint om 14.00 uur.

Aanvaller Jhonata Cesario dreigend voor het doel van IJhorst.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!