Uitslagen en verslagen Jeugd USV 15 september 2018.

USV Kabouters
Vandaag was de eerste Kaboutertraining buiten op het veld. We hadden vele nieuwe kinderen, er waren er vandaag maar liefst 16! En ze deden het allemaal erg goed, dat vonden wij héél leuk om te zien! Graag tot de volgende keer! (Op 29 september!)

USV JO8-1 – SJO FC Dalfsen JO8-3g (11-1)
Vandaag de wedstrijd tegen Dalfsen. Het gaat er nu wel om of we weer 3 punten halen en doorgaan in de beker. Dalfsen had ook twee wedstrijden gewonnen. Vanaf de aftrap al gelijk een pittige wedstrijd. Na een paar minuten ons eerste doelpunt……pfff mooi een voorsprong. Daarna meer grip op de wedstrijd alhoewel de tegenstander goed tegenstand bood. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd met 11-1 gewonnen. Super gedaan jongens !

USV JO9-1g – Gramsbergen JO9-1 (2-10)

Afgelopen zaterdag speelde we onze tweede bekerwedstrijd tegen Gramsbergen. Na de vakantieperiode speelde we voor het eerst in onze eigen samenstelling en dit was best wel weer even wennen. We begonnen goed en Gramsbergen kwam net voor de time out op een 0-1 voorsprong door knappe kopbal vanuit een corner. De volgende 10 minuten waren we onder de indruk van een goed spelend en fysiek sterk Gramsbergen. Met rust stonden we met 0-5 achter. De eerste 10 minuten van de tweede helft scoorde Gramsbergen nog drie keer. Na de time out begonnen we goed vrij te lopen en samen te spelen en scoorde we twee keer. Gramsbergen wist ook nog twee keer te scoren. Eindstand 2-10! Aankomende woensdag spelen we onze laatste bekerwedstrijd thuis tegen JCLE uit Slagharen/Lutten.

ST: SC Balkbrug/Avereest - USV JO9-2 (8-0)

Geen verslag ontvangen.

JVC Dedemsvaart JO10-4 – USV JO10-1G (9-11)

Geen verslag ontvangen.

SJO FC Dalfsen JO11-4 -USV JO11-1 (3-3)
Schitterende wedstrijd. We schoten uit de startblokken en kregen direct enkele mooie kansen. Ook Dalfsen kwam er soms erg gevaarlijk uit. We liepen uit naar een 0-2 voorsprong echter Dalfsen scoorde al spoedig de 1-2. Ook in het tweede deel regende het kansen voor beide teams. Onze achterhoede en keeper speelden echter uitstekend. Na onze 1-3 wist Dalfsen alras de 2-3 te scoren. In het laatste deel scoorden zij de verdiende 3-3 waarmee beide teams prima konden leven. Klasse gespeeld mannen.

SDC’12 MO13-2 - USV MO13-1 (0-11)
Na de tweede bekerwedstrijd afgelopen woensdag ook verloren te hebben, gingen we toch vol goede moed op weg naar Denekamp. Dat bleek niet voor niets, want al gauw vielen de doelpunten. Er werd goed overgespeeld en er werd nog wat gewisseld met posities in het veld. Dit alles resulteerde in een mooie overwinning. Meiden TOP gepeeld. We gaan vol vertrouwen de competitie in.

CSV’28 JO15-5 - USV JO15-1 (2-0)
2 – 0 verloren. Het liep niet vandaag, eind 2e helft ging het beter, maar te laat. Volgende keer beter.

SJO FC Dalfsen JO15-5 - USV JO15-3 (3-4)
De wedstrijd van vandaag was een stuk zwaarder Dalfsen ging voor de lange bal en daar hadden we best moeite mee Uiteindelijk hadden we toch de langste adem Goed gedaan mannen.

USV MO15-1 – Genemuiden SC MO15-2 (12-0)
En dat was overwinning nummer drie! Ditmaal een overwinning van 12-0 tegen het tweede MO15 team van SC Genemuiden die letterlijk en figuurlijk een maatje te klein was voor ons.
We sluiten hiermee de bekerpoule af met 9 punten uit 3 wedstrijden en een doelsaldo van 26-2! Wordt vervolgt op 20 oktober. Aanstaande zaterdag beginnen we weer op nul punten en mogen we de competitie starten met de uitwedstrijd tegen het altijd lastige SV Nieuwleusen, de wedstrijd begint om 11.20 uur.

Olympia’28 MO15-1 – USV MO15-2 (8-3)
Vanmorgen mochten we met onze meiden vroeg op pad richting Hasselt, voor onze 2e bekerwedstrijd. Even een korte voorbespreking en dan naar de warming up. Ze waren er klaar voor, maar blijkbaar keken de meiden toch een beetje op naar de tegenstandsters, want wat we al dachten, kwamen we fysiek veel te kort en dus werden er weinig tot geen duels gewonnen tegen deze 2e jaars. Maar onze meiden probeerden toch te blijven voetballen, maar door het tekort aan fysiek stonden we helaas al na 15 minuten spelen op een 3-0 achterstand. Ondanks dat we beter gingen voetballen, kregen we er toch nog 2 om onze oren. Maar de USV meiden bleven doorgaan en dat gaf in de 30e minuut de 5-1 als resultaat. Met een 6-1 gingen we de rust in. Even een peptalk en een paar positieve duimen, want de helft gingen wij gewoon weer met een 0-0 gedachte het veld in. De meiden waren de 2e helft veel beter en gingen nu vol de duels aan, waardoor we meer aan de bal bleven en de meiden van Hasselt het een stuk lastiger kregen. Na hard werken en met veel teamgeest werd de 2e helft 2-2 in doelpunten. Dus super goed gedaan meiden !!! Ook al was de einduitslag vandaag 8-3, de meiden hebben hard gewerkt als team en een hele dikke pluim verdiend. Op naar de volgende wedstrijd.

USV JO17-1 – IJVV JO17-4 (3-0)
Geen verslag ontvangen.

USV MO17 1 – Oene MO17-1 (1-1)
Geen verslag ontvangen.

USV JO19 1 - Activia JO19-1 (2-5)
Geen verslag ontvangen.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!