Uitslagen en wedstrijdverslagen JEUGD USV 8 september 2018.

USV JO8-1g - Heino JO8-2 (20-0)

Vandaag de eerste thuiswedstrijd. Vorige week uit bij Zwolle de goede vorm gevonden en gewonnen. Vandaag dit meegenomen in de wedstrijd tegen Heino. Er werd leuk overgespeeld en al snel was het raak 1-0. Daarna nog vele kansen en doelpunten. Heino kwam een aantal keren dichtbij maar onze keeper was op tijd om de ballen te keren.

ST:SC Balkbrug/Avereest JO11-1 - USV JO11-1 (4-13)

Simpele overwinning. Het had ook zo maar 7-20 kunnen zijn. Enorm veel kansen gemist. Toch was het van onze zijde al veel beter dan de week ervoor. Op naar volgende week.

Swift ’64 JO13-2 - USV JO13-2 (1-8)

Eerste wedstrijd gespeeld. 1-8 Gelukkig mochten we van de O13-1 2 spelers meenemen, waarvoor dank. Mooie wedstrijd, jongens goed gespeeld!

USV MO13-1 – v.v. Hellendoorn MO13-1 (0-12)

Vandaag speelden we de eerste wedstrijd van de bekercompetitie. Voor veel van onze speelsters was het ook de eerste wedstrijd op groot veld. We speelden tegen Hellendoorn die uit komt in de eerste klasse. Het was een ongelijke strijd, maar de meiden hebben super goed gevoetbald en tot het eind was de inzet meer dan 100%. Top gedaan. Volgende wedstrijd hopelijk een gelijkwaardige tegenstander.

USV JO15-1 – ASV Dronten JO15-1 (5-3)

Afgelopen dinsdagavond 1e bekerwedstrijd gespeeld in Hasselt. Na een langzame start gewonnen met 8-0!  Vanmiddag thuis gespeeld tegen Dronten, ging niet gemakkelijk, binnen 1 minuut al achter. Maar goed teruggekomen. Resultaat 5-3. 6 punten binnen. Ga zo door jongens.

Dieze West JO15-1 - USV JO15-2 (7-0)

Geen verslag ontvangen.

SVI JO15-6G - USV JO15-3 (0-10)

Geen verslag ontvangen.

BAS MO15-1 - USV MO15-1 (2-5)

MO15-1 had vandaag een lange reis voor de boeg. Voor de tweede bekerwedstrijd moesten we helemaal naar Biddinghuizen waar we het moesten opnemen tegen BAS MO15-1. De eerste helft waren we oppermachtig en het was een wonder dat de tussenstand na 25 minuten nog steeds 0-0 was dit lag vooral aan de buitengewoon goede keepster van de tegenstander. Hierna zat het ineens mee en scoorden we drie doelpunten in 5 minuten waardoor we met een comfortabele 0-3 konden rusten. Ondanks dat de tegenstander het ons de tweede helft een stuk lastiger maakte bleven we de bovenliggende partij en sloten de wedstrijd af met een verdiende 2-5 overwinning. Goed gespeeld! Verbeterpunt is de conditie die veel beter kan en moet. Maar daar gaan we aan werken de komende weken. Volgende week hebben we in de derde bekerwedstrijd aan 1 punt genoeg om eerste in de poule te worden en door te bekeren. We spelen om 9.50 uur een thuiswedstrijd tegen SC Genemuiden. Komt dat zien!

USV MO15-2 – ASV Dronten MO15-1 (6-1)

Vandaag onze eerste wedstrijd van de beker met een wat incompleet team, maar gelukkig hadden we een paar dames, die wel met ons wilden meedoen. Met een nieuw team is het altijd weer wat lastig beginnen, wennen aan elkaar, posities, maar de meiden pakten het goed met elkaar op de eerste helft. Nog wat onwennig, maar wel met veel kansen. Wat al snel de 1-0 opleverde vanuit een hoekschop. Daarna begonnen ze iets beter te voetballen, maar de bal wilde er maar niet in. Vanuit een snelle counter scoorde de tegenstander een hele mooie 1-1 met een boogbal over de keepster heen. Maar de USV meiden bleven goed hun best doen wat vlak voor rust de 2-1 opleverde. In de rust even wat vragen en tips besproken met de meiden en weer lekker voetballen in de 2e helft. Dat hadden ze goed in hun oren geknoopt, want ze begonnen beter samen te voetballen. Met een paar mooie acties en goed samenspel, vielen al gauw de 3-1 t/m de 5-1. De meiden bleven hard werken, ondanks de vermoeidheid in de benen en uiteindelijk werd de eindstand 6-1. Voor een eerste wedstrijd was dit al een prima resultaat en nu verder bouwen aan dit team. Top gedaan, meiden !!!!

USV MO17-1 – Hierden MO17-1 (1-2)

Over deze wedstrijd kunnen we heel kort zijn, het was niet best. Onze keepster was de beste en heeft ons behoed voor een afstraffing. 1-0 door Noa en toen hield het voetballen op.Oranjefeest misschien?

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!