Zondag vervolg bekertoernooi: Balkbrug - USV.

Na de vrij eenvoudige overwinning op Protos (2-0), vervolgt USV komende zondag het bekertoernooi met de klassieker in en tegen Balkbrug. Beide ploegen komen elkaar regelmatig tegen. In oefenwedstrijden, maar ook voor de beker. Exact een jaar geleden stond deze bekerwedstrijd ook op het programma, maar dan op sportpark Hulsterlanden. En ook in het seizoen 2014/2015 troffen Balkbrug en USV elkaar in de poulefase van de beker. Toen op sportpark De Balk. De ploeg van trainer Dik Runherd verloor zondag in de eerste speelronde met 1-0 van IJhorst. Verder oefende Balkbrug met wisselend succes tegen Wythmen (verlies) en Pesse (winst). USV kent tot nu toe een prima voorbereidingsperiode. Ruim 14 dagen voor de start van de nieuwe competitie worden steeds meer contouren zichtbaar van de strijdwijze die trainer Yves Heskamp voor ogen heeft met USV.

Uitslagen en programma bekerpoule USV:

Zondag 2 september: USV - Protos  2-0 / IJhorst - Balkbrug 1-0

Zondag 9 september: Balkbrug - USV / Protos - IJhorst (wordt gespeeld in IJhorst)

Zondag 16 september: IJhorst - USV / Protos - Balkbrug

Hoe ‘bekerden’ de andere clubs uit 3D Noord?

De meeste clubs die USV straks tegenkomt in de competitie 3D Noord zijn grote onbekenden, Daarom keken we even naar de bekeruitslagen van afgelopen zondag. Nietszeggend natuurlijk. Wel aardig om even op een rij te zetten. Tussen haakjes de klasse waarin de verschillende tegenstanders uitkomen.

DIO Oosterwolde - HH Combi (5) 7-0, Diever Wapse (5) - Dwingeloo 1-4, Oldeboorn (5) - Gorredijk 0-13, Steenwijk (4) - Havelte 3-2, FFS (5) - Oldeholtpade 1-5, Oldemarkt - Willemsoord (5) 10-1, Read Swart - MKV ’29 (3) 2-0, Renado - Blankenham (5) 1-0, Steenwijker Boys - Wispolia (5) 3-0, THOR - Aengwirden (4) 8-1, Veno - Alcides 2 (res.) 4-3. Mildam en Trinitas kwamen niet in actie.

Archiefbeeld van eerder bekertreffen tussen Balkbrug en USV.

De bekerwedstrijd Balkbrug - USV begint zondag om 14,00 uur op sportpark De Balk aan de Hoogeveenseweg. Scheidsrechter is F. Hooge.

Te zien op sportpark Hulsterlanden

Ook veel andere teams van USV hebben komend weekend een bekerwedstrijd op het programma staan. Maar in verband met het Oranjefeest wordt er ongetwijfeld het nodige geschoven met wedstrijden voor zaterdag. Zondagmorgen is iedereen weer paraat. Dan speelt USV 3 om 10.00 uur tegen Dedemsvaart.

Complete weekendprogramma: let op verschuivingen ivm Oranjefeest

Nieuwsgierig naar het complete programma? Klik dan op de homepage bovenaan in de navigatiebalk op Programma & Uitslagen. Dan verschijnt de zogenoemde widget. Je ziet vier knoppen. Onder de knop links staan alle thuiswedstrijden. Onder tweede knop alle uitwedstrijden. Daarnaast de knop met de uitslagen en helemaal rechts kun je terecht voor landelijk voetbalnieuws. Of download de voetbal.nl app.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!