USV razendsnel langs Protos

Laatkomers hadden pech. Zij misten beide doelpunten tijdens de bekerwedstrijd USV-Protos. In minuut 2 en 8 (penalty) zorgde Leon Kooiker voor de 2-0 eindstand. Zeker in de 1e helft had USV heel weinig problemen met de kersverse 3e klasser uit Steenwijksmoer. Na rust zat het publiek lekker in het septemberzonnetje, maar verder viel er weinig meer te genieten. Protos deed nog pogingen om de eer te redden, maar kwam nooit dicht bij de aansluitingstreffer. USV had de controle, raakte nog 3 keer het aluminium, maar het bleef bij de 2 vroege treffers. Zondag bekert USV verder. Dan staat op sportpark De Balk de klassieker tegen Balkbrug op het programma. Aanvang 14.00 uur.

1819 USV Protos beker
Bekerduel USV- Protos binnen 10 minuten beslist.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!