USV en Havelte zonder doelpunten

Na de doordeweekse winst bij IJhorst (1-3) oefende USV zondag verder tegen Havelte. Begin oktober ontmoeten beide ploegen elkaar voor de competitie in 3D Noord, maar de trainers vonden dat geen probleem. Het talrijke publiek kreeg een leuke wedstrijd voorgeschoteld. De teams waren de hele wedstrijd aan elkaar gewaagd. Gescoord werd er niet. Aan beide kanten ontbrak het voorin aan de laatste finesses. Dat bleek ook nog eens in blessuretijd. Via Max Schaeffer en Sander Schaeffer kreeg USV riante kansen. Maar het bleef zoals het begon: 0-0. Zondag krijgt het nog prille seizoen voor het eerst een officieel tintje. Dan begint het bekertoernooi. USV krijgt bezoek van Protos uit Steenwijksmoer. Aanvang 14.00 uur op sportpark Hulsterlanden.

1819 Havelte oefen 26 8 18
Sander Schaeffer jaagt een tegenstander op, Jonatha Cesario (11) is in de buurt.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!