Veel klussen afgevinkt tijdens onderhoudsdag

Zaterdagmorgen meldden zich 35 vrijwilligers om de handen uit de mouwen te steken tijdens de jaarlijkse onderhoudsdag. Dankzij deze prima opkomst kon het nodige werk worden verzet. Zo kregen zowel beneden als boven alle vloeren een grondige poetsbeurt met de schrobmachine. Op veld 2 hield een clubje zich bezig met de constructie van 2 nieuwe doeltjes. Geen gesjouw en getil meer met deze kleine doelen. Straks alleen nog maar inklappen, uitschuiven en klaar. Buiten het gezichtsveld gebeurden er in het ballenhok ook mooie dingen.  Elk team had al een eigen ballencontainer. Vanaf het nieuwe seizoen beschikken ze nu ook over een eigen opbergkastje voor trainingsspullen. Zo kan iedereen nog zorgvuldiger omgaan met de materialen. Wie hard werkt, moet goed eten. De menukaart tijdens de onderhoudsdag is al jaren hetzelfde. Bij de koffie broodjes met hardgekookte eieren en tussen de middag een bordje vol Chinees.

1819 kastjes ballenhok
Elk team een eigen kastje in het ballenhok

1819 kleine doeltjes veld 2
Slimme constructie kleine doeltjes op veld 2.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!