Tribunestoeltjes ‘shinen’ weer als nieuw

De 260 stoeltjes op de tribune van USV zien er weer als nieuw uit dankzij een professionele opknapbeurt..

Nadat alle zitplaatsen zorgvuldig waren gereinigd werd er een zogenaamde nanocoat aangebracht. Hierbij hechten nanodeeltjes zich aan het oppervlak waardoor andere (vuil)stoffen hierop geen grip meer krijgen. Bovendien krijgen verkleurde, verweerde onderdelen in veel gevallen hun originele kleur terug. Dat is goed te zien op de tribune van USV, waar de blauwwitte stoeltjes er weer fris en glanzend uitzien.

1819stoeltjes

De klus werd geklaard door het gespecialiseerde bedrijf PuroClean uit Staphorst. Zij behandelen niet alleen tribunestoeltjes op deze manier. De techniek wordt ook ingezet voor het cleanen van kunststoffen kozijnen, RVS, staal aluminium enzovoort.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!