Oefenwinst USV

USV heeft de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen gewonnen. In De Wijk werd Wacker eenvoudig opzij gezet. Op de mooie grasmat USV was voortdurend in balbezit, maar grote kansen leverde dit niet op. Pas in blessuretijd van de eerste helft wist USV het overwicht uit te drukken in de score. Jonatha Cesario en Thijmen Stegeman zorgden voor een 0-2 ruststand. Vlak na de hervatting deed de thuisploeg wat terug. Wacker trainer Theo van ’t Zand deed een beroep op good old Frank Johnsen. De topschutter is intussen zijn snelheid kwijt, maar het neusje voor kansen is nog steeds aanwezig. Zo was hij Jorden Zunnebeld en doelman Martijn Scheper te slim af en schoof eenvoudig de 1-2 binnen. De marge werd snel weer hersteld door Niels Kappert die van afstand de bal knap in het lege doel prikte (1-3). USV trainer Yves Heskamp zat wel ruim in zijn spelers en wisselde dan ook veelvuldig. Maar ondanks een rij aan mogelijkheden wist USV de score niet verder uit te bouwen. Dinsdag oefent USV opnieuw. Dan tegen IJhorst, aanvang 19.00 uur In tegenstelling tot eerdere publicaties wordt deze wedstrijd in IJhorst gespeeld. Zondag krijgt USV bezoek van Havelte. Aanvang 14.00 uur.
1819 Wacker oefen
USV in de aanval. Typerend beeld van de oefenpartij in De Wijk.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!