Oefenwedstrijden USV 1.

Met de eerste trainingsuren in de benen kijkt USV 1 uit naar komende zondag. Dan wordt de eerste oefenwedstrijd gespeeld bij V.V. Wacker. Het is meteen een weerzien met Theo van ’t Zand, die met ingang van dit seizoen “de andere blauwwitten” onder zijn hoede heeft.
De wedstijd begint om 14.00 uur op het gemeentelijk Sportpark aan de Wiltenberg 1a in De Wijk.

Dinsdag 21 augustus wordt er geoefend tegen V.V. IJhorst. Let op! Deze wedstrijd wordt niet bij USV gespeeld, maar bij IJhorst. De aanvangstijd is 19.00 uur.
Het adres is Burgemeester van Wijngaardenstraat 7b in IJhorst. Dit omdat de velden bij USV nog onvoldoende hersteld zijn van de afgelopen warme en droge zomer.

Zondag 26 augustus speelt USV 1 thuis tegen vv Havelte. Die wedstrijd wordt hoogstwaarschijnlijk gespeeld op het kunstgras van SV Nieuwleusen.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!