Datum voor opgave voor de Clubfund aktie verlengd tot 1 september: Sparen voor jezelf en USV met CLUBFUND

plus bakker hoofdsponsor 1718 ClubFund
Een leuke drinkbeker met je eigen foto en het logo van USV? Een poster van jezelf boven je bed naast die van Messi en Ronaldo? Dat kan binnenkort allemaal! USV hoofdsponsor Plus Bakker start 9 november met een nieuwe spaaractie, waarbij je voor jezelf én USV spaart.

De actie loopt via ClubFund.nl. Zij zorgen ervoor dat er speciale fanartikelen van USV verkrijgbaar zijn: een mok, poster, broodtrommel, stickervel, placemat en ga zo door. Leuke producten die je graag wilt hebben. Zeker als je daarmee ook nog eens USV steunt.

Spaarzegel bij elke € 10,- aan boodschappen
Tijdens de actieweken krijgen supporters, leden, fans en alle anderen bij iedere € 10,- een spaarzegel. Daar hoort een code bij, die online op een persoonlijke fanshop is in te voeren. Met de spaarpunten is het mogelijk om de verschillende producten zonder bijbetaling te bestellen. Iedere speler wil die hebben. En wat denk je van ouders en opa en oma? USV profiteert mee want per spaarpunt gaat er een bijdrage rechtstreeks naar de vereniging. Daarnaast zijn er prijzen voor de spelers en teams met de meeste punten.

Je spaart niet alleen voor jezelf, maar ook voor de club
Een leuke actie, waar USV straks graag aan meedoet. Voor die tijd moet er nog wel het nodige gebeuren. Zo komt er een fotograaf bij USV om iedereen op de foto te zetten zodat de producten gemaakt kunnen worden.
Meld je aan voor 1 augustus 1 september door een mailtje te sturen naar info@unionsv.nl

Daarom is het van belang dat zo veel mogelijk leden op de foto gaan. Wil je niet op de foto? Je kunt ook producten bestellen met alleen het logo van USV.

Houd deze website en berichten van je leider in de gaten voor meer informatie over deze actie.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!