Nog geen meivakantie komend weekend

Ondanks het begin van de meivakantie wordt er komend weekend volop gevoetbald. Zoals bekend niet door USV 1, maar zowel voor de jeugd als voor de overige senioren is er gewoon een competitieprogramma vastgesteld. De zaterdag op sportpark Hulsterlanden begint om 8.30 uur met wedstrijden van de JO en MO-11. Om 10.00 uur is er een Kaboutertraining terwijl rond de lunch meerdere O-15 teams in actie komen. Om 14.30 ontvangt USV MO 17-1 tegenstander Olympia ’28 uit Hasselt. Ook USV 2 (zaterdag) speelt thuis. SVI uit Zwolle-Zuid komt op bezoek bij de lijstaanvoerder. Zondagmorgen om 10.00 uur treedt USV 3 aan tegen Ruinerwold.

Complete weekendprogramma
Nieuwsgierig naar het complete programma? Klik dan op de homepage bovenaan in de navigatiebalk op Programma & Uitslagen. Dan verschijnt de zogenoemde widget. Je ziet vier knoppen. Onder de knop links staan alle thuiswedstrijden. Onder tweede knop alle uitwedstrijden. Daarnaast de knop met de uitslagen en helemaal rechts kun je terecht voor landelijk voetbalnieuws. Of download de voetbal.nl app.

1718 Henri Bisschop
Teamchef Henry Bisschop (midden) hoopt komend weekend met USV 2 (zaterdag) een nieuwe stap richting titel te zetten.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!