Uitslagen en wedstrijdverslagen JEUGD USV 21 April 2018.

USV 4x4 Manchester United / Liverpool - Glasgow / Celtic

Vandaag een schitterende dag om weer thuis te spelen. Door vertrek van enkele spelers naar de JO-8 moesten we even omschakelen. We hadden een speler te kort en hebben er 3x3 van gemaakt voor 1 team. Dat konden ze goed merken met het warme weer. Na afloop dus goed drinken ! De wedstrijden wisselden van verlies, gelijkspel tot winst. Op naar volgende week.

HTC JO8-2 – USV JO8-1g (0-8)

HHC Hardenberg JO8-2 – USV JO8-2 (3-4)

USV JO8-3 – SC Genemuiden JO8-4 (5-1)

USV JO11-1 – Gramsbergen JO11-4g (14-1)

Vandaag lieten onze jongens zien dat ze wel degelijk knap kunnen voetballen. De eerste minuten waren voor ons met enkele kansen echter het was Gramsbergen dat het eerste doelpunt wist te scoren. USV wist zich snel te herpakken en scoorde binnen enkele minuten 2 keer. De rust ging in met een 6-1 voorsprong. Na de rust liepen we uit naar een monsterscore van 14-1. Een compliment voor het gehele team wat een geweldige teamprestatie neerzette. Ook een compliment voor de tegenpartij. Zij bleven ondanks een forse achterstand hun best doen.

Bergentheim JO11-2 – USV JO11-2 (6-4)

Een wedstrijd waar echt meer in had gezeten. De eerste helft waren onze spelers niet voldoende bij de les. Verdedigend kwamen we als team op inzet tekort. Na een snelle voorsprong werd het snel 4-1 voor de thuisploeg. Vlak voor rust werd het 4-2. Met goede moed begon ons team aan de tweede helft en ging de wedstrijd gelijk op. Beide teams scoorden 2-2. Opgeteld bleef echter het verschil van de eerste helft staan en werd verloren met 6-4. De vier doelpunten van ons waren echter allemaal mooi uitgespeelde kansen. Goed werk. Zaterdag een nieuwe kans om het in ons voordeel af te maken.

SEH MO11-1 USV MO11-1 (1-5 )

Vandaag speelden we in Heerde. We hebben een hele goede wedstrijd gespeeld. Al snel kwamen we door een mooie hoekschop op voorsprong. Helaas gingen vervolgens de meeste doelpogingen naast. Wel wist de tegenstander net voor rust de gelijkmaker te maken. Na rust gingen we door met het goede spel en nu maakten we de doelpunten wel. Leuke wedstrijd, met goed voetbal. Woensdag spelen we de volgende wedstrijd thuis tegen HTC.

Olympia ’28 JO13-1 – USV JO13-1 (2-5)

USV JO13-2 – WZC Wapenveld JO13-2 (4-3)

USV JO13-3 – SV Zwolle JO13-2 (4-2)

Vandaag thuis tegen SV Zwolle. Om 08:00 uur verzamelen in de kleedkamer en aansluitend een peptalk en de opstelling. De sfeer was goed en we hadden er zin in. Voor aanvang stonden wij op plek 10 en SV Zwolle op plek 6. Doelstelling voor vandaag om met meer passie en pit te gaan voetballen. Vanaf het begin er met de volle 100% er tegen aan gaan en de tegenstand geen ruimte geven. Helaas kwam SV Zwolle door een ongelukkig moment op een voorsprong van 0-1. Ondanks de tegendoelpunt en de grotere en fysiekere tegenstanders liet USV zich niet klein krijgen. In de 13e minuut de gelijkmaker van Fedde. Bij deze gelijkstand kreeg USV er weer meer vertrouwen in en bleef het goed door voetballen. Dit resulteerde in een mooi doelpunt van Dehjay en kwam USV op een voorsprong. SV Zwolle liet de kop nog niet hangen en ging ook in de aanval en scoorde in de 24e minuut weer de gelijkmaker. Vervolgens was USV weer aan de beurt en scoorde Lars Punter na een mooie aanval de 3-2. Een mooie stand om de rust in te gaan. De 2e helft werd er wederom goed gevoetbald. In de 4e minuut scoorde Dehjay de 4-2. De rest van de 2e helft ging aardig gelijk op. USV werd langzamer moe en dat liet zich wel zien. Door goed voetbal kon USV de stand behouden en eindigde de wedstrijd in een mooie eindstand van 4-2 en klom USV van een 10e plaats na een mooie 8e plaats. Een dikke pluim voor heel het team.

DES MO13-1 – USV MO13-2 (3-1)

Met een mooi zonnetje erbij mochten de meiden vandaag op pad naar DES in Nijverdal. Na een kwartier vertraging, konden we eindelijk beginnen met de wedstrijd. De meiden hadden er zin in, maar vanaf het begin van de wedstrijd was het zeer fysiek voetballen, waardoor wij niet echt in het spel kwamen. Na 2 minuten viel Ilse al uit door een trap tegen haar enkel. Even het team nog iets omzetten, waardoor de routine en het spel van de achterhoede wat op zijn kop kwam te staan. In het eerste kwartier vielen daardoor al snel de 1-0 en 2-0 voor DES. Maar USV zette de schouders er weer onder, waardoor er de laatste 10 minuten van de 1e helft nog zeer goed werd gevoetbald, maar helaas wilde de bal er maar niet in, door goed keeperswerk van de keepster van DES. In de rust een paar tips en een paar dikke pluimen voor iedereen. Vooral qua fysiek moesten de meiden wat meer laten zien, nou dat was goed aangekomen bij de meiden, want ze gingen vanaf de aftrap voor de 2e helft er vol op en hebben het grootste deel van de 2e helft de wedstrijd gedomineerd, alleen het zat vandaag niet mee om doelpunten te maken. Na meerdere kansen viel helaas door een penalty de 3-0. Maar de USV bleven er vol voor gaan, waardoor toch de verdiende 3-1 viel. Ook daarna bleven ze gaan tot het gaatje en diverse doelkansen, maar het mocht vandaag niet zo zijn. Voor alle meiden een HELE DIKKE VETTE PLUIM, want ze hebben vandaag op karakter en als team een prima prestatie laten zien, je kunt niet altijd winnen!!!

USV JO15-1g – VSCO ’61 JO15-1 (6-1)

Dalfsen JO15-2 – USV JO15-2 (1-0)

USV MO15-1 – Raalte MO15-1 (2-0)

Vandaag tegen kampioenskandidaat Raalte. We wisten dat het moeilijk zou worden maar we wisten ook dat we in de laatste twee wedstrijden goed speelden en voor niemand bang hoeven te zijn. Vol vertrouwen gingen we de wedstrijd in en dat leverde in de eerste helft een gelijkwaardige strijd op waarbij USV na een fraai doelpunt met een 1-0 voorsprong mocht gaan rusten. In de tweede helft bleven we goed en geconcentreerd voetballen en wonnen we minimaal 75% van onze persoonlijke duels waardoor we nauwelijks meer in problemen kwamen. Raalte kwam door het vele balverlies op het middenveld en de snelle omschakeling van USV wel regelmatig in de problemen en ze moesten een aantal keren aan de noodrem trekken om USV van het scoren af te houden. De tegenstander was dusdanig gefrustreerd dat ze zelfs nog tegen een tijdstraf opliepen na veelvuldig commentaar op de, overigens goed fluitende, scheidsrechter. In de laatste minuut zetten we de kroon op het werk en scoorden we de 2-0 en was de dik verdiende overwinning binnen. Volgend week spelen we wederom een thuiswedstrijd om 13.00 uur. Ditmaal komen de Vroomshoopse “Girls” op bezoek.

JVC Dedemsvaart JO17-4 – USV JO17-1g (17-0)

USV MO17-1 – SEH MO17-1 (0-3)

Een uitslag waar niets over te zeggen valt. SEH was de betere ploeg. Net in alles iets beter. Verder weinig te melden.

Den Ham JO19-2 – USV JO19-1 (3-7)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!