USV pleit voor dubbel inhaalprogramma met de Pasen

De competitieleiders van de KNVB staan voor een lastig dilemma. De discussie over het verloop van de diverse competities zwelt aan. Het verschil in onderlinge wedstrijden is soms zo groot dat een eerlijk sportief verloop in het gedrang komt. En dat is toch de basisvoorwaarde waaraan een competitie moet voldoen. De klasse van USV (3C Noord) werd deze week in regionale media als voorbeeld aangehaald van de scheefstand. Slechts een aantal clubs in deze klasse beschikt over de mogelijkheid uit te wijken naar kunstgras. Toevallig moest USV afgelopen zondag op bezoek bij ‘kunstgrasclub’ FC Ter Apel ’96. Waardoor USV wat wedstrijden betreft nog weer verder uitliep op een aantal concurrenten.

Wat USV betreft wordt daar zo snel mogelijk iets aan gedaan. Op de wedstrijdkalender is er geen rekening mee gehouden, maar USV zou graag zien dat het paasweekend alsnog wordt benut voor een dubbel inhaalprogramma. Speciaal om de achterblijvers weer enigszins in het spoor te brengen.

De KNVB heeft intussen vroegtijdig een streep gezet door het programma voor komend weekend. Alle wedstrijden in district Noord en Oost zijn afgelast. Zowel voor categorie A als categorie B.

In het slechtste scenario zorgt de dooiaanval van volgende week voor zo veel nattigheid dat er opnieuw velden worden afgekeurd. Dan gaat USV op bezoek bij Dalfsen. Daar wordt ongetwijfeld gevoetbald. Zo zouden we mee kunnen maken dat USV dan 6 wedstrijden meer heeft gepeeld dan sommige andere clubs. En dat is zelden vertoond.

Programma USV 1 zondag 4 maart:

14.00 uur competitie: Weerdinge 1- USV 1   AFGELAST

14.00 uur schaduwwedstrijd: USV 1- Oranje Zwart 1

Houd voor afgelastingen deze website in de gaten.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!