Verloren middag USV in Ter Apel

Alle goede bedoelingen van USV konden in het verre Ter Apel al na 35 tellen terug de koelkast in .Een snelle aanval over links werd in tweede instantie door Sander Egbers afgerond (1-0). De thuisploeg bewoog zich een stuk behendiger over de glimmende plastic sprieten dan USV. In die beginfase ontsnapte USV dan ook een paar keer aan een grotere achterstand. USV probeerde het wel maar kwam veel te weinig voorin. De eenzame spitsen Swen Meesters en Ron Meijerink hadden allebei een kansje, maar na ruim een half uur produceerde Ter Apel ’96 een replica van de eerste treffer. Dit keer ging de doorbraak over de rechterflank. Bart Huizing knikte de voorzet eenvoudig binnen (2-0). Na rust hield het humeur van de USV supporters gelijk tred met de gevoelstemperatuur. Dat zakte ver onder het nulpunt. Want USV toonde nauwelijks daadkracht en werd dan ook zelden gevaarlijk. De aansluitingstreffer kwam in de 68e minuut letterlijk uit de lucht vallen. De als spits ingevallen Bas Chierandjoe was lastig voor de verdedigers van de thuisclub waardoor de bal ineens panklaar lag voor Sander Schaeffer (2-1). Maar het onsamenhangende USV was en bleef onder de maat. Daardoor kon Ter Apel ’96 binnen 5 minuten de marge herstellen. Doelman Martijn Scheper had nog een redding in huis, maar Bart Huizing reageerde sneller dan de USV defensie (3-1). De handige Huizing maakte even later ook nog zijn derde treffer (4-1). Het grootste deel van het kleumende publiek had toen al een warmere plek opgezocht. Door de nederlaag moet USV naar beneden kijken. Want de stand in 3C Noord is zo scheef als de toren van :Pisa. USV heeft maar liefst 5 (!) wedstrijden meer gespeeld dan een aantal concurrenten en verbaast zich dan ook met de week meer over dit verloop van de competitie. Zondag staat er voor USV opnieuw een uitwedstrijd op het programma. Dan is Weerdinge de tegenstander.

1718Ter Apel Koop 1024x614
De 'Russische beer' hoogstpersoonlijk aanwezig in het Groningse Ter Apel

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!