Dennis v.d. Veen maakt favorietenrol volledig waar.

Het jaarlijkse Supportersvereniging Darttoernooi, dat op zaterdag 27-1-2018 voor de vijftiende achtereenvolgende maal plaatsvond, kreeg een finale in familiesfeer. Dennis v.d. Veen, ook dit jaar volgens de vele kenners weer de favoriet, bleef nuchter onder die voorspellingen en was in de finale te sterk voor zijn neef, René Brinkman. In de strijd om de derde en vierde plaats bleek Dennis Telman de sterkste.
1718 winnaars darten
De toppers van dit toernooi. V.l.n.r. Dennis Telman, winnaar Dennis v.d. Veen en René Brinkman.

Ook dit jaar werd er weer een verliezersronde gespeeld. Winnaar hiervan werd Albert-Jan Tuin.
1718 verliezerronde Darten
De finalisten van de verliezersronde met de uiteindelijke winnaar: AlbertJan Tuin links op de foto.

Het aantal deelnemers verschilde met 57 liefhebbers nauwelijks met het aantal deelnemers tijdens het toernooi van vorig jaar. Het bestuur van de Supportersvereniging USV kijkt dan ook tevreden terug op een geslaagde editie van dit altijd gezellige darttoernooi en bedankt alle mensen die behulpzaam zijn geweest om dit weer mogelijk te maken.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!