USV speelt gelijk in laatste oefenwedstrijd uit winterstop.

Komende zondag speelt USV "voor het echie" tegen SVV. Als voorbereiding op deze wedstrijd werd er in Balkbrug tegen vv Avereest geoefend.
 
Op een zeer goed bespeelbaar kunstgrasveld hadden beide ploegen moeite met de wind. In de 15e minuut kreeg Avereest de 1e kans. In doelpuntrijke positie werd de bal net naast de goal geschoten. Daarna kreeg USV het betere van het spel. Met soms fraaie combinaties trok USV het spel naar zich toe. In de 28e minuut speelde Frank Kuiper zich goed vrij op links en bediende de vrij voor de goal staande Sander Schaeffer. Hij kon de bal simpel binnen tikken. Ook na dit doelpunt controleerde USV de wedstrijd, maar verzuimde ruimer afstand te nemen.
 
In de rust wisselde Theo van 't Zand vier spelers. Direct na de rust kwam Avereest in de 48e minuut op gelijke hoogte. Chiel de Weerd werd met een "mannelijke bodycheck" van de bal gehouden, waarna de spits van Avereest koelbloedig de 1-1 kon scoren. In het verdere verloop van de tweede helft kregen beide ploegen nog wat kleine kansen, maar gescoord werd er niet meer. USV claimde een penalty toen een schot van Niek Ekkelenkamp op de hand van een verdediger kwam, maar de goed fluitende scheidsrechter oordeelde anders. 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!